3x Weber Premium briketi, 8 kg - paket izdelkov

Weber - #kz-p020
3x Weber Premium briketi, 8 kg - paket izdelkov
3x Weber Premium briketi, 8 kg - paket izdelkov  1
3x Weber Premium briketi, 8 kg - paket izdelkov  2
3x Weber Premium briketi, 8 kg - paket izdelkov  3
47,70 €
53,70 € Znižano -12%
BREZPLAČNA DOSTAVA!
DOSTAVIMO NASLEDNJI DELOVNI DAN.

GARANTIRAMO NAJNIŽJO CENO IZDELKOV. več >


Za več informacij nas pokličite ali obiščite v našem prodajnem salonu v Ljubljani.
01 513 56 59
041 368 247
Kako do nas?Paket vsebuje:


Weber Premium briketi, 8 kg

#17591 - 3 kom.

Webrovi briketi najvišje kakovosti bodo poskrbeli za brezskrbno peko tudi do več ur. Izredno enakomerna intenziteta in tri urni čas gorenja sta idealna razloga, da boste Longlasting Premium brikete uporabljali na vseh dolgotrajnih piknikih, pri dimljenju ter pri peki večjih kosov. Briketi so skrbno preverjeni in zato zagotavljajo konstantno kakovost v vsaki vreči, z njimi pekli brez presenečenj in brez problemov s temperaturo. Brikete boste najlažje in najbolj enakomerno prižgali s kaminom za prižiganje.
tag-prod-3234


Seznam vseh proizvodovBrezplačna dostava

Za izdelke na zalogi vam zagotavljamo 24 urno brezplačno dostavo med delavniki za vsa naročila. Naši dostavljalci vas bodo poklicali in se z vami dogovorili, kdaj naj vam dostavijo kupljeni produkt.

100% varen nakup

Plačilo po povzetju, po predračunu, s Paypal-om ali s kreditno kartico MasterCard, Visa in American Express, brez tveganja za zlorabo. Poleg tega zagotavljamo tudi popolno varnost vaših osebnih podatkov.

Izbrani produkti

Vso težko delo opravimo za vas. Preučimo vse izdelke, jih testiramo, ter vam v obliki nasvetov in videov olajšamo izbiro. Vsi izdelki v naši trgovini so visoko kvalitetni izdelki svetovno priznanih proizvajalcev.

Razstavni salon

Obiščite nas v našem razstavnem salonu na Litostrojski 44d v Ljubljani, kjer vam bomo najbolje posredovali vse informacije o našem asortimanu izdelkov ter vam povedali veliko koristnih nasvetov.