Radi preizkušate nove okuse ali preprosto uživate ob dobri hrani? Dnevi, ko smo na žarih pekli samo čevapčiče in perutničke, so že zdavnaj mimo.

Po zelo uspešnih lanskih akademijah prirejamo novo sezono akademij peke na žaru. S pomočjo profesionalnih kuharjev in svetovalcev o žarih vas bomo v 7 urah popeljali od vikendaškega navdušenca peke do KRALJA ŽARA.

Namen srečanja je vse udeležence izobraziti o vrstah mesa, pripravi hrane, različnih načinih peke na pokritih žarih, dimljenju in o pripravi žarov na peko. Skupaj bomo pripravljali hrano, pekli na žarih, po peki bomo pečeno tudi pojedli.

Število oseb je omejeno na 25, zato pohitite s prijavo. Karte za dogodek lahko kupite preko naše spletne strani. Če želite akademijo podariti, lahko kupite darilni bon. Utrinke iz dogodkov najdete tukaj.


Termin 1. 10. je že razprodan. Novi termini se bodo odvili spomladi. Se vidimo ob žarih ;)Ni izdelkov, ki bi se ujemali se tem izborom.


Brezplačna dostava

Za izdelke na zalogi vam zagotavljamo 24 urno brezplačno dostavo med delavniki za vsa naročila. Naši dostavljalci vas bodo poklicali in se z vami dogovorili, kdaj naj vam dostavijo kupljeni produkt.

100% varen nakup

Plačilo po povzetju, po predračunu, s Paypal-om ali s kreditno kartico MasterCard, Visa in American Express, brez tveganja za zlorabo. Poleg tega zagotavljamo tudi popolno varnost vaših osebnih podatkov.

Izbrani produkti

Vso težko delo opravimo za vas. Preučimo vse izdelke, jih testiramo, ter vam v obliki nasvetov in videov olajšamo izbiro. Vsi izdelki v naši trgovini so visoko kvalitetni izdelki svetovno priznanih proizvajalcev.

Razstavni salon

Obiščite nas v našem razstavnem salonu na Litostrojski 44d v Ljubljani, kjer vam bomo najbolje posredovali vse informacije o našem asortimanu izdelkov ter vam povedali veliko koristnih nasvetov.