Ledena ščetka

Broil King   - #65679
Broil King Ledena ščetka

35,90 €


NA VOLJO V NASLEDNJIH VARIANTAH
Ščetka za žar, 30 cmŠčetka za žar, 45 cm3-stranska ščetka za žar, 31 cmŠčetka za žar BaronSpiralna ščetka za žar3-stranska ščetka za žar, 55 cm3-stranska ščetka za žarRočna ščetka za žarLesena ščetka za žarŠčetka za žar StandardNadomestne glave ščetke – Broil King Baron PalmyraNajlonska ščetka za žarŠčetka za žar Broil King Baron – PalmyraŠčetka za žar z zamenljivo glavoVelika ščetka za žar s snemljivo glavoBroil King Ščetka z čistilnimi vzmetmiBroil King Ledena ščetka

¸

Opis izdelka

To edinstveno orodje za čiščenje žara uporablja led za čiščenje globoko v rešetko, za temeljito odstranjevanje sledi prejšnje peke. Na ta način preprečite prenos ostankov od prejšnje peke na sveže kose mesa,… Voda na vročih rešetkah hitro izpari in tako odstrani umazanijo. Vodi dodajte kanček limoninega soka, ki deluje kot naravni razmaščevalec. Vključuje 3 držala za led in pladenj z ledom s 3 bloki.

Primerna za:
  • vse žare
Razstavni salon Obiščite nas v našem razstavnem salonu na naslovu Litostrojska 40 v Ljubljani, kjer vam bomo najbolje posredovali vse informacije o našem asortimanu izdelkov ter vam povedali veliko koristnih nasvetov.


Dodano!

V košarico