GARANCIJA CENE. →

Ledena ščetka

Broil King   - #65679
Broil King Ledena ščetka

37,90 €


NA VOLJO V NASLEDNJIH VARIANTAH
Ščetka za žar, 30 cmŠčetka za žar, 45 cmWeber Ščetka za žar Precision, 30 cm3-stranska ščetka za žar, 31 cm3-stranska ščetka za žarRočna ščetka za žarŠčetka za žar BaronSpiralna ščetka za žarWeber 3-stranska ščetka za žar Precision, 31 cmŠčetka za žar StandardWeber 3-stranska ščetka za žar Precision, 46 cmLesena ščetka za žarNadomestne glave ščetke – Broil King Baron PalmyraNajlonska ščetka za žarŠčetka za žar Broil King Baron – PalmyraŠčetka za žar z zamenljivo glavoBroil King Ščetka z čistilnimi vzmetmiVelika ščetka za žar s snemljivo glavoBroil King Ledena ščetka

NA VOLJO V NASLEDNJIH VELIKOSTIH

Opis izdelka

To edinstveno orodje za čiščenje žara uporablja led za čiščenje globoko v rešetko, za temeljito odstranjevanje sledi prejšnje peke. Na ta način preprečite prenos ostankov od prejšnje peke na sveže kose mesa,… Voda na vročih rešetkah hitro izpari in tako odstrani umazanijo. Vodi dodajte kanček limoninega soka, ki deluje kot naravni razmaščevalec. Vključuje 3 držala za led in pladenj z ledom s 3 bloki.

Primerna za:
  • vse žare
Razstavni salon Obiščite nas v našem razstavnem salonu na naslovu Litostrojska 40 v Ljubljani, kjer vam bomo najbolje posredovali vse informacije o našem asortimanu izdelkov ter vam povedali veliko koristnih nasvetov.


Dodano!

V košarico