Ščetka z čistilnimi vzmetmi

Broil King   - #65600
Broil King Ščetka z čistilnimi vzmetmi

35,90 €


NA VOLJO V NASLEDNJIH VARIANTAH
Ščetka za žar, 30 cmŠčetka za žar, 45 cmWeber Ščetka za žar Precision, 30 cm3-stranska ščetka za žar, 31 cmWeber Ščetka za žar Precision, 46 cm3-stranska ščetka za žar, 55 cm3-stranska ščetka za žarRočna ščetka za žarWeber 3-stranska ščetka za žar Precision, 31 cmŠčetka za žar BaronSpiralna ščetka za žarŠčetka za žar StandardWeber 3-stranska ščetka za žar Precision, 46 cmLesena ščetka za žarNadomestne glave ščetke – Broil King Baron PalmyraNajlonska ščetka za žarŠčetka za žar Broil King Baron – PalmyraVelika ščetka za žar s snemljivo glavoŠčetka za žar z zamenljivo glavoBroil King Ščetka z čistilnimi vzmetmiBroil King Ledena ščetka

¸

Opis izdelka

Ščetka iz nerjavečega jekla z dodatno nadomestno glavo. Trpežne vzmeti iz nerjavečega jekla se premikajo neodvisno, da učinkovito odstranijo ostanke hrane. Vključuje nadomestno glavo.

Primerna za:
  • vse žare
Razstavni salon Obiščite nas v našem razstavnem salonu na naslovu Litostrojska 40 v Ljubljani, kjer vam bomo najbolje posredovali vse informacije o našem asortimanu izdelkov ter vam povedali veliko koristnih nasvetov.


Dodano!

V košarico