Darilni boni


Še zmeraj iščete popolno darilo za božič ali rojstni dan? Vam je zmanjkalo idej? Ali ste preprosto preveč zaposleni in ne utegnete še nakupovati? Darilni boni KraljZara.si so vsekakor dobra rešitev! V naši spletni trgovini najdete bone za vsako priložnost, saj lahko izbirate med boni za 20 €, 50 €, 100 €, 200 € ali 500 € - kadar želite nekomu podariti nekaj res posebnega.

Bon boste prejeli v pdf obliki po elektronski pošti skupaj z računom.

Unovčitev bonov je zelo preprosta:
Na zadnjem koraku naročila med plačilnimi pogoji izberite možnost "Želim plačati z darilnim bonom" ter vnesite številke vaših bonov.

Sistem bo avtomatsko odštev vrednost bona od vrednosti naročila.

V kolikor vrednost bona presega vrednost naročila, boste lahko razliko uporabili pri naslednjem nakupu z isto kodo.


Potrebujete nasvet? Kontaktirajte nas.

01 513 56 59     041 368 247     info@kraljzara.si


Seznam vseh proizvodov



Brezplačna dostava

Za izdelke na zalogi vam zagotavljamo 24 urno brezplačno dostavo med delavniki za vsa naročila. Naši dostavljalci vas bodo poklicali in se z vami dogovorili, kdaj naj vam dostavijo kupljeni produkt.

100% varen nakup

Plačilo po povzetju, po predračunu, s Paypal-om ali s kreditno kartico MasterCard, Visa in American Express, brez tveganja za zlorabo. Poleg tega zagotavljamo tudi popolno varnost vaših osebnih podatkov.

Izbrani produkti

Vso težko delo opravimo za vas. Preučimo vse izdelke, jih testiramo, ter vam v obliki nasvetov in videov olajšamo izbiro. Vsi izdelki v naši trgovini so visoko kvalitetni izdelki svetovno priznanih proizvajalcev.

Razstavni salon

Obiščite nas v našem razstavnem salonu na Litostrojski 44d v Ljubljani, kjer vam bomo najbolje posredovali vse informacije o našem asortimanu izdelkov ter vam povedali veliko koristnih nasvetov.