AKCIJA
Izdelkom v košarici bomo avtomatsko
dodali še 5% dodatni popust.


Dom Perignon

Dom Perignon   - #4090610
Dom Perignon

169,90 €


NA VOLJO V NASLEDNJIH VARIANTAH
Moet & Chandon Brut ImpérialMoet & Chandon Rose ImpérialDom Perignon


Opis izdelka


Vsaka letina je samosvoja. Vsakič enaka, a vendar tako zelo drugačna! Dom Pérignon je prvovrsten izdelek zahvaljujoč Richardu Geoffroyju, ki skrbi za proizvodnjo tega fenomenalnega šampanjca. Ta mit je znova potrdil z izjemno letino 2006.

Nos razkriva rahle in kompleksne vonje s sledmi angelike, ananasa, kokosa, cimeta in arome kakavovca. V ustih je čutiti njegovo širino, kompleksnost, pa nekaj arome popečenega kruha in popra. Okusi na jeziku se med pokušanjem le še stopnjujejo: od okroglega do globokega, sadnega, eksotičnega in svežega. Finale je dolg in zelo impresiven! Znova neverjeten Dom Pérignon… traja pa sedem let! Dom Pérignon letnik 2006 so starali sedem let, da bi prispeli do trenutka, ki mu pravimo popolnost.

V njem boste našli arome svežih mandljev, pamplemoussa, kajunskih oreščkov in toplih briošev. Po jeziku bo tekel kot svila, tako nežen je njegov dotik, ki požirek za požirkom postaja vse bolj intenziven. Kot pravi Richard Geoffroy: »Tale letnik je tako uspešen zaradi svoje strukture. Nikoli prej se ni šampanjec tako lepo okušal. Zdi se, kot da okus nikoli ne bo izginil… Preseneti in osupne; na kratko – veličasten je!«


Vrsta vina: Peneče

Država: Francija

Regija: Champagne

Vsebina alkohola: 12,5%

Sladkorna stopnja: Suho


Razstavni salon Obiščite nas v našem razstavnem salonu na naslovu Stara ježica 9 v Ljubljani, kjer vam bomo najbolje posredovali vse informacije o našem asortimanu izdelkov ter vam povedali veliko koristnih nasvetov.


Dodano!

V košarico