Dostava blaga

Dostava je za vsa naročila brezplačna, ne glede na znesek naročila.

Izdelke na zalogi, naročene do 14:00 ure, boste prejeli naslednji delovni dan. Da naročene artikle dostavimo kar se da hitro, smo izbrali najbolj optimalno pot preko paketne dostave DPD d.o.o..

V primeru plačila ob prevzemu in plačila s kreditno kartico produkte pošljemo iz skladišča takoj po prejetem naročilu, pri plačilu po predračunu pa bodo produkti odpremljeni, ko bo plačilo izvedeno. Izdelki bodo dostavljeni naslednji delovni dan od dneva odpreme. V primeru, da izdelka nimamo na zalogi vam datum dostave javimo na vašo telefonsko številko.

Dostavljalec vas bo na dan dostave poklical, in skupaj se boste dogovorili, kam in kdaj vam dostavi paket. Prav tako boste ob odpremi prejeli sledilne številke vaših paketov ter telefonsko številko, na kateri boste lahko preverili natančen čas dostave.

V kolikor bi izdelke želeli prevzeti v naši trgovini v Ljubljani, nam to pri oddaji naročila pripišite v polje opombe.


Potrebujete nasvet? Kontaktirajte nas.

01 513 56 59     041 368 247     info@kraljzara.si


Seznam vseh proizvodovBrezplačna dostava

Za izdelke na zalogi vam zagotavljamo 24 urno brezplačno dostavo med delavniki za vsa naročila. Naši dostavljalci vas bodo poklicali in se z vami dogovorili, kdaj naj vam dostavijo kupljeni produkt.

100% varen nakup

Plačilo po povzetju, po predračunu, s Paypal-om ali s kreditno kartico MasterCard, Visa in American Express, brez tveganja za zlorabo. Poleg tega zagotavljamo tudi popolno varnost vaših osebnih podatkov.

Izbrani produkti

Vso težko delo opravimo za vas. Preučimo vse izdelke, jih testiramo, ter vam v obliki nasvetov in videov olajšamo izbiro. Vsi izdelki v naši trgovini so visoko kvalitetni izdelki svetovno priznanih proizvajalcev.

Razstavni salon

Obiščite nas v našem razstavnem salonu na Litostrojski 44d v Ljubljani, kjer vam bomo najbolje posredovali vse informacije o našem asortimanu izdelkov ter vam povedali veliko koristnih nasvetov.