GARANCIJA CENE. →

Električni prižigalec oglja

Looftlighter   - #370015
Električni prižigalec oglja Looftlighter

69,90 €


NA VOLJO V NASLEDNJIH VARIANTAH
Električni prižigalec oglja LooftlighterBaterijski električni prižigalec oglja Looftlighter X

Opis izdelka

HITRO
Električni prižigalec oglja Looftlighter je najhitrejši način prižiganja žara ali kamina, vzame vam dobro minuto. Po vžigu lahko pustite kurivo, da se razžari ali pa pospešite proces z uporabo Looftlighterjeve zračne tehnologije. Usmerite ga v oglje ali brikete in process bo končan v nekaj minutah!

VARNO
Looftlighter prižge oglje brez uporabe direktnega ognja in je eden izmed najvarnejših načinov vžiga. Kvaliteten ščit iz aluminija poskrbi za hitro hlajenje po uporabi.

OKOLJU PRIJAZEN
Za prižig vašega žara ali kamina ne bo nikoli več potrebno uporabljati kemikalij ali vžigalnih kock. Z električnim prižigalcem Looftlighter bo prižiganje postalo prava zabava, uporabljali pa boste le čist, ekološko neoporečen vroč zrak.

Kako deluje?

ŽAR
Pripravite kupček oglja, briketov ali lesa.
Dotaknite se kupčka s konico Looftlighter-ja.
Odmaknite Looflighter za nekaj centimetrov, ko vidite da se material, ki ga prižigate začne iskriti, Looflighter usmerite v kurišče oddaljeno 10 cm in počakajte, da se kurivo razplameni.

KAMIN
Kamin lahko z Looftlighterjem prižgemo neverjetno hitro in preprosto. Če uporabljate manjše in suhe kose lesa se lahko ogenj prižge že z dotikom. Looftlighter naslonite na kos lesa da zanetite ogenj, potem pa ga odmaknite za 10 cm in držite usmerjenega v plamen.
Za večje kose drv priporočamo uporabo koščka starega časopisnega papirja. Zmečkajte ga v kroglico in položite med drva potem pa se papirja samo dotaknite z Looftlighterjem in odmaknite ob nastanku plamena.
Looftlighter je tudi odličen pripomoček za predhodnje ogrevanje dimnika in vzpostavljanje prepiha/zračnega pretoka.

Tehnične lastnosti:
  • Dolžina: 452 mm
  • Širina: 65 mm
  • Globina: 65 mm
  • Teža: 880 g
  • Dožina električnega priključka: 3 metri
  • Pritrjen odpirač steklenic.
Razstavni salon Obiščite nas v našem razstavnem salonu na naslovu Litostrojska 40 v Ljubljani, kjer vam bomo najbolje posredovali vse informacije o našem asortimanu izdelkov ter vam povedali veliko koristnih nasvetov.


Dodano!

V košarico