Garantiramo najnižje cene produktov!

Garantiramo, da boste pri nas izbrane izdelke kupili po najnižji ceni!

Če pred nakupom najdete v konkurenčnih trgovinah kupljeni izdelek ceneje, nam sporočite in ponudili vam bomo za 2 % nižjo ceno.

Pogoji garancije najnižje cene:
  1. Garantiramo najnižje cene žarov Weber in Kamado Joe v Sloveniji, garancija velja ob nakupu žarov Weber ali Kamado Joe.
  2. Garancija najnižje cene velja za primerjavo s pooblaščenimi slovenskimi spletnimi ali fizičnimi trgovinami in za redne cene izdelkov.
  3. Garancija velja
    • za vse žare ob nakupu v naši fizični trgovini,
    • za žare v vrednosti nad 100 evrov ob nakupu v naši fizični ali spletni trgovini.
  4. Za uveljavitev garancije nam osebno (obisk salona ali klic na 041 368 247) ali preko e-pošte dostavite dokazilo (sliko cene cenejšega izdelka, katalog ali spletno povezavo ponudbe).


Potrebujete nasvet? Kontaktirajte nas.

01 513 56 59     041 368 247     info@kraljzara.si


Seznam vseh proizvodovBrezplačna dostava

Za izdelke na zalogi vam zagotavljamo 24 urno brezplačno dostavo med delavniki za vsa naročila. Naši dostavljalci vas bodo poklicali in se z vami dogovorili, kdaj naj vam dostavijo kupljeni produkt.

100% varen nakup

Plačilo po povzetju, po predračunu, s Paypal-om ali s kreditno kartico MasterCard, Visa in American Express, brez tveganja za zlorabo. Poleg tega zagotavljamo tudi popolno varnost vaših osebnih podatkov.

Izbrani produkti

Vso težko delo opravimo za vas. Preučimo vse izdelke, jih testiramo, ter vam v obliki nasvetov in videov olajšamo izbiro. Vsi izdelki v naši trgovini so visoko kvalitetni izdelki svetovno priznanih proizvajalcev.

Razstavni salon

Obiščite nas v našem razstavnem salonu na Litostrojski 44d v Ljubljani, kjer vam bomo najbolje posredovali vse informacije o našem asortimanu izdelkov ter vam povedali veliko koristnih nasvetov.