Garantiramo najnižje cene produktov!

Garantiramo, da boste pri nas izbrane izdelke kupili po najnižji ceni!

Če pred nakupom ali v 7 dneh po nakupu najdete v konkurenčnih trgovinah kupljeni izdelek ceneje, nam sporočite in ponudili vam bomo za 2 % nižjo ceno.

Pogoji garancije najnižje cene:
  1. Garantiramo najnižje cene žarov Weber in Kamado Joe v Sloveniji, garancija velja ob nakupu žarov Weber ali Kamado Joe.
  2. Garancija najnižje cene velja za primerjavo s slovenskimi spletnimi ali fizičnimi trgovinami in za redne cene izdelkov.
  3. Garancija velja
    • za vse izdelke ob nakupu v naši fizični trgovini,
    • za izdelke v vrednosti nad 100 evrov ob nakupu v naši fizični ali spletni trgovini.
  4. Za uveljavitev garancije nam osebno (obisk salona ali klic na 040 730 360) ali preko e-pošte dostavite dokazilo (sliko cene cenejšega izdelka, katalog ali spletno povezavo ponudbe).
  5. V primeru koriščenja garancije najnižje cene pred nakupom vam bomo ceno znižali ob nakupu, če garancijo koristite po nakupu, vam bomo povrnili razliko v obliki vrednostnega bona.


Potrebujete nasvet? Kontaktirajte nas.

01 513 56 59     040 730 360     info@kraljzara.siBrezplačna dostava

Za izdelke na zalogi vam zagotavljamo 24 urno brezplačno dostavo med delavniki za vsa naročila. Naši dostavljalci vas bodo poklicali in se z vami dogovorili, kdaj naj vam dostavijo kupljeni produkt.

100% varen nakup

Plačilo po povzetju, po predračunu, s Paypal-om ali s kreditno kartico MasterCard, Visa in American Express, brez tveganja za zlorabo. Poleg tega zagotavljamo tudi popolno varnost vaših osebnih podatkov.

Izbrani produkti

Vso težko delo opravimo za vas. Preučimo vse izdelke, jih testiramo, ter vam v obliki nasvetov in videov olajšamo izbiro. Vsi izdelki v naši trgovini so visoko kvalitetni izdelki svetovno priznanih proizvajalcev.

Razstavni salon

Obiščite nas v našem razstavnem salonu na Litostrojski 44d v Ljubljani, kjer vam bomo najbolje posredovali vse informacije o našem asortimanu izdelkov ter vam povedali veliko koristnih nasvetov.Cenjen ljubitelj peke na žaru.

Žar je naš hobi. Velik hobi. V želji, da vam še bolj približamo naše delo in izkušnje, smo posodobili naše strani. Od zdaj nas boste srečevali pod imenom Kralj Žara.
Veseli nas, da ste z nami ;)
Miha, Aleš in Nejc.