GARANCIJA CENE. →

Gourmet BBQ sistem - litoželezna posoda Dutch Oven 2 v 1

Weber   - #8857
Gourmet BBQ sistem - litoželezna posoda Dutch Oven 2 v 1

159,90 €


NA VOLJO V NASLEDNJIH VELIKOSTIH

Opis izdelka

Ta večnamenska posoda ponuja neskončne možnosti na žaru. 6,8-litrska Dutch oven iz litega železa zagotavlja enakomerno porazdelitev in zadrževanje toplote. Pokrov z dvojno funkcijo se pretvori v ravno ploščo, ki popeče sendviče ali popolno specite piščančje prsi in zelenjavo. Emajliranost s porcelanom omogoča enostavno čiščenje. Dela lahko uporabljamo skupaj ali ločeno

Nova litoželezna posoda Weber GBS bo postala najbolj vsestranska posoda v vaši kuhinji. Lito železo je vsem že dolgo poznan material, ki odlično prevaja in zadržuje toploto znotraj posode. Uporabna je na vseh plinskih žarih in žarih na oglje, prav tako pa jo boste lahko uporabljali tudi na štedilniku ter steklo-keramičnih in indukcijskih ploščah. Zaradi svoje ergonomske oblike in kvalitetne izdelave se bo podala v vsako kuhinjo, ob pravilni oskrbi pa bo vam in vašim bližnjim služila vsaj desetletje.

Posoda je uporabna za daljše peke; juhice, golaž, enolončnice bodo v vašem Weber žaru počasi razvile prav poseben okus, optimalna razporeditev toplote po celi posodi vam bo omogočila peko domačega kruha in slastnih peciv, hrana pa bo ostala topla še dolgo po peki.

  • Velika prostornina, 6,8 litrov, je idealna za pripravo hrane, ki jo popečete in dušite, za popeko mesa ter za kuhanje enolončnic in peko kruha.
  • Litoželezni lonec zadržuje in enakomerno porazdeljuje toploto.
  • Emajlirana s porcelanom, ki preprečuje prijemanje hrane in omogoča lažje čiščenje.
  • Pokrov skrbi, da je vlaga enakomerno razdeljena po loncu
  • Odporna na rjo.
  • Narejena za Weber Gourmet BBQ sistem.
  • 2 leti garancije.
Razstavni salon Obiščite nas v našem razstavnem salonu na naslovu Litostrojska 40 v Ljubljani, kjer vam bomo najbolje posredovali vse informacije o našem asortimanu izdelkov ter vam povedali veliko koristnih nasvetov.


Dodano!

V košarico