GARANCIJA CENE. →

Grate Goods Mešanica začimb - Pork & Poultry Barbecue Rub, 180g

Grate Goods   - #DBCRB14022
Grate Goods Mešanica začimb - Pork & Poultry Barbecue Rub, 180g

9,90 €


NA VOLJO V NASLEDNJIH VARIANTAH
Grate Goods Omaka - California Hot, 265mlGrate Goods Omaka - Gilroy Garlic, 265mlGrate Goods Omaka - Kansas City Red, 265mlGrate Goods Omaka - Mississippi Comeback, 265mlGrate Goods Mešanica začimb - All Purpose, 180gGrate Goods Mešanica začimb - Beef or Steak, 180gGrate Goods Mešanica začimb - Pork & Poultry Barbecue Rub, 180gGrate Goods Mešanica začimb - SPG Special, 180gGrate Goods Mešanica začimb - Spicy Chipotle, 180gGrate Goods Mešanica začimb - Sweet Paprika, 180g

Opis izdelka

Ta edinstvena mešanica začimb je zasnovana posebej za perutnino in svinjsko meso ter bo vašim jedem dodala okus, ki ga ne boste pozabili. Mešanica je narejena iz najboljših sestavin, ki so skrbno izbrane za samosvoj okus in kakovost. S to mešanico začimb lahko poskrbite za odličen okus vaših jedi in z njo popestrite svoje žar večere.

Navodila za uporabo:
  • Nanesite mešanico začimb na svinjsko meso ali perutnino.
  • Pustite, da se mešanica dobro vpije v meso vsaj eno uro pred pečenjem.
  • Pečite meso na žaru, dokler ni popolnoma pečeno in okusno.

Prepustite se okusom naših vrhunskih začimb za žar in uživajte v okusnih obrokih s prijatelji in družino.

Mešanica začimb za žar je narejena iz različnih začimb, ki se odlično dopolnjujejo in ustvarjajo edinstven okus. Pri izbiri sestavin smo uporabili samo najboljše, kar zagotavlja, da boste dobili najboljšo kakovost in okus.

Primerna za vse, ki uživajo v žaru. Ne glede na to, ali ste začetnik ali izkušen žar mojster, naša mešanica začimb bo zagotovo poskrbela za odličen okus vaših jedem.

Poleg tega pa je izdelek tudi brez glutena, brez umetnih barvil in arom ter veganski, zato ga lahko uživajo tudi ljudje z različnimi prehranskimi omejitvami.

Zagotovite si svoj paket Pork & Poultry Barbecue Rub in se pripravite na odlične okuse, ki jih bodo vaše jedi ponudile.
Razstavni salon Obiščite nas v našem razstavnem salonu na naslovu Litostrojska 40 v Ljubljani, kjer vam bomo najbolje posredovali vse informacije o našem asortimanu izdelkov ter vam povedali veliko koristnih nasvetov.


Dodano!

V košarico