Jägermeister Manifest

Jagermeister   - #8258712
Jägermeister Manifest

41,90 € 39,80 € -5% PRIHRANEK 2,10 €


¸

Opis izdelka


Tradicionalni nemški zeliščni liker Jägermeister je bil obnovljen v tej novi obliki "Manifest". Jägermeister Manifest temelji na izvirnem receptu priljubljenega zeliščnega likerja, ki so ga v domači destilarni še boljše razvili in izpopolnili. Za izdelavo Manifesta se uporablja več kot 56 različnih zelišč, katerih okusi so pridobljeni s premišljenim postopkom destilacije. Po tem se liker stara več kot eno leto v majhnih in velikih hrastovih sodih.

Jägermeister Manifest je edinstvena kombinacija različnih okusov, ki se začne s sladkimi janeževimi in suhimi sadnimi notami vonja, nato pa na jeziku čuti rahlo začimbo in grenkobo, ki jo zaokrožijo okusi vanilije in lesa. Nova zasnova steklenice Jägermeister poudarja temne bakrene tone Manifesta. Ta liker je najboljši, če ga pred serviranjem ohladite v hladilniku.


Država: Nemčija

Vsebina alkohola: 38%
Razstavni salon Obiščite nas v našem razstavnem salonu na naslovu Litostrojska 40 v Ljubljani, kjer vam bomo najbolje posredovali vse informacije o našem asortimanu izdelkov ter vam povedali veliko koristnih nasvetov.


Dodano!

V košarico