AKCIJA
Izdelkom v košarici bomo avtomatsko
dodali še 5% dodatni popust.


Jakončič Cabernet Sauvignon

Jakončič   - #861753
Jakončič Cabernet Sauvignon

11,90 €


NA VOLJO V NASLEDNJIH VARIANTAH
Jakončič Cabernet SauvignonJakončič MerlotJakončič Pinot GrigioJakončič RebulaJakončič Mosaic BrutJakončič UvaiaJakončič Bela CarolinaJakončič Rdeča CarolinaJakončič Rebula CarolinaJakončič Carolina NoirJakončič Carolina SELECT


Opis izdelka

Cabernet Sauvignon je srednje močne rubinasto rdeče barve. Ima diskreten vonj gozdnega sadja z nežnimi maslenimi toni, katere še bolj poudari zorjenje v lesu. V ustih je vino suho, harmonično, zrelo, s srednje dolgim pookusom.

Vrsta vina: Cabernet Sauvignon 100%

Geografski izvor: Vinorodna regija Goriških brda, znana po hribovitem reliefu in blagem submediteranskem podnebju.

Zemlja: Opoka

Vinogradi: Vinogradi so stari 20 let. Trte so vzgojene po sistemu enojni Guyot in posajene v gostoti 5600 trt na hektar.

Vsebina alkohola: 13,5%

Kislina: 4,80 g/L

Trgatev: Ročno obiranje grozdja v začetku oktobra.

Vinifikacija: Grozdje maceriramo 10 dni v cisternah iz nerjavečega jekla, v katerih obenem poteka tudi fermentacija alkohola. Vino zori s kvasom, v rabljenih lesenih sodih 225l in 2500l. Ta postopek traja 10 mesecev.
Podobni izdelkiRazstavni salon Obiščite nas v našem razstavnem salonu na naslovu Stara ježica 9 v Ljubljani, kjer vam bomo najbolje posredovali vse informacije o našem asortimanu izdelkov ter vam povedali veliko koristnih nasvetov.


Dodano!

V košarico