AKCIJA
Izdelkom v košarici bomo avtomatsko
dodali še 5% dodatni popust.


Jakončič Rebula

Jakončič   - #8861312
Jakončič Rebula

11,90 €


NA VOLJO V NASLEDNJIH VARIANTAH
Jakončič Cabernet SauvignonJakončič MerlotJakončič Pinot GrigioJakončič RebulaJakončič Mosaic BrutJakončič UvaiaJakončič Bela CarolinaJakončič Rdeča CarolinaJakončič Rebula CarolinaJakončič Carolina NoirJakončič Carolina SELECT


Opis izdelka

Rebula je srednje intenzivne rumene barve. Na nosu je vino diskretno, a s prepoznavnim vonjem po tropskem sadju. V ustih je vino suho, s primerno temperaturo. Vino je harmonično, srednje močnega karakterja s srednje dolgim pookusom.


Vrsta vina: Rebula

Geografski izvor: Vinorodni okoliš Goriška Brda, ki ga karakterizirata gričevnat relief in blago submediteransko podnebje.

Zemlja: Lapornata prst.

Vinogradi: Vinogradi so stari 20 let, vzgojeni so po sistemu enojnega Guyota. Gostota sajenja znaša 5.500 trt na hektar.

Vsebina alkohola: 12,5%

Kislina: 5,2 g/L

Trgatev: Ročna trgatev konec septembra.

Vinifikacija: Grozdje stisnemo pri nizkih tlakih. Alkoholno fermentacijo vodimo pri nizkih temperaturah v cisternah iz nerjavnega jekla. Vino zorimo v kontaktu s kvasovkami.


Razstavni salon Obiščite nas v našem razstavnem salonu na naslovu Stara ježica 9 v Ljubljani, kjer vam bomo najbolje posredovali vse informacije o našem asortimanu izdelkov ter vam povedali veliko koristnih nasvetov.


Dodano!

V košarico