AKCIJA
Izdelkom v košarici bomo avtomatsko
dodali še 5% dodatni popust.


Konjak Hennessy X.O

Hennessy   - #7466173
Konjak Hennessy X.O

159,90 €Opis izdelka

X.O je mešanica stotih eaux-de-vie ('vode življenja') iz štirih premiers crus iz pokrajine Cognac: grande champagne, petite champagne, fins bois in borderies. Najstarejša od teh eaux-de-vie bo kmalu stara trideset let in daje X.O njegovo izjemno kakovost, trdnost in zapletenost. Te eaux-de-vie so dolga leta zorele v mladih sodih iz hrastovega lesa Limousin, v katerih je zaradi pretoka zraka in tanina iz hrasta nastajal ta bogat in močan konjak.


Stil: X.O je močan, usklajen in eleganten konjak. Je možat in obilen zaradi bogate in začinjene arome z zelo strukturiranimi odtenki, ki jih nadvladuje bogastvo arome hrasta in črnega popra.

Barva: Močna barva redkega marmorja.

Tekstura: Žametna.

Vonj: Najprej vas prevzame val bogate arome suhega sadja, na primer sliv ali fig. Nato se aroma razvije v bolj goste note čokolade in črnega popra, pomešane s cimetom, nageljnovo žbico in kardamomom. Ti dišeči in bogati vonji kristaliziranega sadja, hrasta in začimb ter vonj po starem usnju se vsi zelo razločno zlijejo skupaj.

Okus: X.O ima zelo uravnotežen okus, v katerem so močno izražene arome suhega sadja in čokolade, ki jih zaznamo s čutili. Eleganten in grob konjak odkriva ravnotežje, zaokroženost in harmonije med aromami, ki jih poudarja moč note popra in rastlinskih vonjev hrasta. Čudovito dolg pookus je zavit v žamet in podarja zadnje sladke note cimeta in vanilje.


Razstavni salon Obiščite nas v našem razstavnem salonu na naslovu Stara ježica 9 v Ljubljani, kjer vam bomo najbolje posredovali vse informacije o našem asortimanu izdelkov ter vam povedali veliko koristnih nasvetov.


Dodano!

V košarico