Kuharshi nož Senzo Universal Gyuto, 210mm

Suncraft   - #18010312431
Kuharshi nož Suncraft Senzo Universal Gyuto, 210mm

170,00 €Opis izdelka

Nož je ročno kovan, na rezilu pa so vidni izraziti vzorci kladiva “Tsuchime”. Ti odtisi dajejo nožu poseben videz, hkrati pa poskrbijo, da se hrana med rezanjem ne lepi na rezilo. Noži Senzo Universal linije so oblikovani za kuharje, ki iščejo klasični zahodni nož s kvalitetnim japonskim jeklom. Eleganten, dobro uravnotežen japonski nož, ki bo postal en vaših najljubših. Dvostransko brušeno rezilo je sestavljeno iz 33 plasti jekla, kar mu daje zanimiv damask vzorec. Sredica je kovana iz Vg10 jekla (trdote 61 HRC), oblečena pa je v 32 mehkejših plasti nerjavečega jekla. Nož je zato zelo enostaven za vzdrževanje in odličen za brušenje na vodobrusnih kamnih. Nož ima mahagoni ročaj iz pakka lesa s tremi okrasnimi zakovicami. Material ročaja je laminiran les, ki je sestavljen iz 70% lesa in 30% umetne mase in je izjemno vzdržljiv in zelo odporen na vlago. Izdelan v Sekiju, ki je zibelka kovaške obrti na Japonskem in ima že več kot 800 letno tradicijo izdelave katan in drugega samurajskega orožja. Nož za vse življenje!

Vsestranski kuhinjski nož za vse kuharske entuziaste in profesionalne kuharje. Nož bo blestel pri vseh vrstah sekljanja in rezanja na kuhinjski deski, velikost 200 mm bo poskrbela tudi za večje kose mesa. Dolžina noža ustreza osnovnemu chef nožu, s katerim se lahko lotimo tudi zahtevnejših receptur.


Razstavni salon Obiščite nas v našem razstavnem salonu na naslovu Stara ježica 9 v Ljubljani, kjer vam bomo najbolje posredovali vse informacije o našem asortimanu izdelkov ter vam povedali veliko koristnih nasvetov.


Dodano!

V košarico