Kuharski nož Tojiro 37dp Santoku

Tojiro - #01010810001
Kuharski nož Tojiro 37dp Santoku
Kuharski nož Tojiro 37dp Santoku  1
Kuharski nož Tojiro 37dp Santoku  2
Kuharski nož Tojiro 37dp Santoku  3
Kuharski nož Tojiro 37dp Santoku  4
160,00 €
BREZPLAČNA DOSTAVA!
DOSTAVIMO NASLEDNJI DELOVNI DAN.

GARANTIRAMO NAJNIŽJO CENO IZDELKOV. več >


Za več informacij nas pokličite ali obiščite v našem prodajnem salonu v Ljubljani.
01 513 56 59
041 368 247
Kako do nas?Opis izdelka

Ročno kovan vsestranski kuharski nož santoku z nekoliko kompaktnejšim ročajem je nepogrešljiv pripomoček poklicnega kuharja ali resnega domačega mojstra pri rezanju predvsem zelenjave pa tudi mesa in ribe.


Odlično Vg10 jeklo je kovano do trdote 60-61 HRC, hkrati pa oblečeno v 36 plasti mehkejšega jekla, odpornega na rjo. Rezilo je neobčutljivo na zunanje dejavnike, zelo ostro in enostavno za brušenje. Ta santoku odlikuje tudi odlična uravnoteženost.tag-prod-3369


Seznam vseh proizvodovBrezplačna dostava

Za izdelke na zalogi vam zagotavljamo 24 urno brezplačno dostavo med delavniki za vsa naročila. Naši dostavljalci vas bodo poklicali in se z vami dogovorili, kdaj naj vam dostavijo kupljeni produkt.

100% varen nakup

Plačilo po povzetju, po predračunu, s Paypal-om ali s kreditno kartico MasterCard, Visa in American Express, brez tveganja za zlorabo. Poleg tega zagotavljamo tudi popolno varnost vaših osebnih podatkov.

Izbrani produkti

Vso težko delo opravimo za vas. Preučimo vse izdelke, jih testiramo, ter vam v obliki nasvetov in videov olajšamo izbiro. Vsi izdelki v naši trgovini so visoko kvalitetni izdelki svetovno priznanih proizvajalcev.

Razstavni salon

Obiščite nas v našem razstavnem salonu na Litostrojski 44d v Ljubljani, kjer vam bomo najbolje posredovali vse informacije o našem asortimanu izdelkov ter vam povedali veliko koristnih nasvetov.