Lesni kosi 1,5 kg Hickory

Weber - #17619
Lesni kosi 1,5 kg Hickory
Lesni kosi 1,5 kg Hickory  1
Lesni kosi 1,5 kg Hickory  2
12,50 €
BREZPLAČNA DOSTAVA!
DOSTAVIMO NASLEDNJI DELOVNI DAN.

GARANTIRAMO NAJNIŽJO CENO IZDELKOV. več >


Za več informacij nas pokličite ali obiščite v našem prodajnem salonu v Ljubljani.
01 513 56 59
041 368 247
Kako do nas?Opis izdelka

Se že slišali rek "dim je novi poper"? Ta rek dejansko drži, saj lesni kosi ob tlenju oddajajo močan dim, ki aromatizira meso. Vsaka vrsta lesa ima drugačen vonj in posledično drugačen vpliv na okus mesa. Najdite svoj idealni okus po dimu z Webrovimi lesnimi kosi najvišje kvalitete.

Pred uporabo je kose potrebno namakati v vodi, nato jih položimo na žerjavico oziroma pri plinskih žarih v enoto za dimljenje.

Aromatični lesni kosi, hikory:
  • Ena izmed najbolj priljubljenih vrst lesa za dimljenje.
  • Kosi med gorenjem oddajajo intenziven, prepoznaven vonj.
  • Odlično aromatizirajo govedino, rebra in zarebrnice.
  • Pakiranje vsebuje 1,5 kg kosov.tag-prod-3354


Seznam vseh proizvodovBrezplačna dostava

Za izdelke na zalogi vam zagotavljamo 24 urno brezplačno dostavo med delavniki za vsa naročila. Naši dostavljalci vas bodo poklicali in se z vami dogovorili, kdaj naj vam dostavijo kupljeni produkt.

100% varen nakup

Plačilo po povzetju, po predračunu, s Paypal-om ali s kreditno kartico MasterCard, Visa in American Express, brez tveganja za zlorabo. Poleg tega zagotavljamo tudi popolno varnost vaših osebnih podatkov.

Izbrani produkti

Vso težko delo opravimo za vas. Preučimo vse izdelke, jih testiramo, ter vam v obliki nasvetov in videov olajšamo izbiro. Vsi izdelki v naši trgovini so visoko kvalitetni izdelki svetovno priznanih proizvajalcev.

Razstavni salon

Obiščite nas v našem razstavnem salonu na Litostrojski 44d v Ljubljani, kjer vam bomo najbolje posredovali vse informacije o našem asortimanu izdelkov ter vam povedali veliko koristnih nasvetov.