GARANCIJA CENE. →

Lopatica za peko Precision - Široka

Weber   - #6762
Lopatica za peko Weber Precision - Široka

29,90 €


NA VOLJO V NASLEDNJIH VARIANTAH
Lopatica za peko BaronPrijemalka za peko Baron Precision, 30.5 cmPrijemalka za peko BaronPrijemalka za peko Baron Precision, 40.6 cmBroil King Lopatica za obračanje Baron - dolgaLopatica za žarLopatica za pekoLopatica za pekoLopatica za peko Weber Precision - ŠirokaOutdoorchef Prijemalka za pekoPrijemalka za peko Weber PrecisionWeber Lopatica za obračanje - dolga

Opis izdelka

Weber Lopatica Basic je specifično oblikovana za upravljanje s hrano na rešetki. Unikatni ročaj bo poskrbel za udobje, hkrati pa vam bo zagotavljal, da vam med uporabo ne bo drselo. Zaradi najkakovostnejšega materiala vam bo pribor služil več let. Lopatica za obračanje ima upognjen vrat, ki omogoča obračanje hrane ob dvignjenem robu žara in posledično vaše roke niso izpostavljene vročini. Pribor lahko po uporabi umijete v pomivalnem stroju.

  • Sestavljen iz najkakovostnejšega nerjavečega jekla
  • Ergonomsko oblikovan ročaj za maksimalno udobje.
  • Ušesa za obešanje poskrbijo, da je pribor zmeraj optimalno spravljen in pri roki.
  • Umivamo ga lahko v pomivalnem stroju.
Razstavni salon Obiščite nas v našem razstavnem salonu na naslovu Litostrojska 40 v Ljubljani, kjer vam bomo najbolje posredovali vse informacije o našem asortimanu izdelkov ter vam povedali veliko koristnih nasvetov.


Dodano!

V košarico