Pridružite se nam na Akademiji peke na žaru, kjer bomo skupaj z
Miho Pešcem (Kralj Žara) in
Primožem Dolničarjem (Okusi 2 generacij, 24Kitchen) preživeli dan in se naučili številnih skrivnosti pravega Kralja žara.
Skupaj bomo pripravili sledeče jedi: - Hrbet mladega zajčka s štruklji
- Pljučna pečenka mladega jelena z zelenjavo
- Kopun s testeninami
- Svinjska pluma Iberico Bellota 5J z radičem
- Ribeye Bizona (USA)
- Aberdeen Angus Ribeye (Škotska)
- Suho zorjen Ribeye s kostjo (Kanada)
- Suho zorjen Ribeye s kostjo (John Stone Irska)
- A5 Wagyu (Hokkaido Japonska)
- Kruh
- Polenta
- Okisana špinača s pinjolami
- Palačinke na več načinov
Trajanje akademije: 12:00 - 19:00
Cena vključuje: - hrano,
- neomejeno količino pijače,
- predpasnik.
Število udeležencev je omejeno na 18 ljudi. Izdelki na naših akademijah prihajajo iz naslednjih farm:
Heritage Angus beef,
John Stone Beef,
Caledonia Crown beef,
Natures Meadow,
Hokkaido Wagyu,
Rougie.