AKCIJA
Izdelkom v košarici bomo avtomatsko
dodali še 5% dodatni popust.


Movia Veliko rdeče

Movia   - #4318636
Movia Veliko rdeče

44,90 €Opis izdelka

Iz prve dežele Modri pinot in iz druge Cabernet sauvignon in Merlot. Več kot pet let v malih hrastovih sodih uvršča to vino med najboljše na svetu. Neverjetna globina, eleganca, izredno široka paleta arom, dolg zaton in navdušujoče staranje v steklenici, so atributi tega vina. Lahko cel teden pijete eno steklenico, po malem, in videli boste da je vsak dan boljše.


Vrsta vina: Cabernet Sauvignon, Merlot, Modri Pinot

Država: Slovenija

Regija: Goriška brda

Barva: Rdeče

Sorta: Rdeči Cuvee

Struktura: Zrela rdeča

Sladkorna stopnja: Suho

Vsebina alkohola: 13%

O vinu: Barva je srednje globoka, rubinasta in ponosno kaže častitljivo starost vina. Tudi fina in slojevita cvetica, ki je prej nežna kot izrazita, govori o dozorelosti. Note črnega ribeza in pikantne note namigujejo na bordoške sorte, ki prihajajo iz sveže, hladnejše klime. Dopolnjujejo jih note po tartufih, črni čokoladi ter finem hrastovem lesu. V ustih je suho z dozorelimi, gibkimi tanini ter svileno teksturo. Aroma popolnoma zapolni usta in ponuja enkratno, dolgotrajno izkušnjo.
Podobni izdelkiRazstavni salon Obiščite nas v našem razstavnem salonu na naslovu Stara ježica 9 v Ljubljani, kjer vam bomo najbolje posredovali vse informacije o našem asortimanu izdelkov ter vam povedali veliko koristnih nasvetov.


Dodano!

V košarico