Za brušenje vseh vrst rezil priporočamo vodobrusne kamne Naniwa, ki so namenjeni profesionalni in domači uporabi za hitro in učinkovito brušenje. Zelo dobra cena glede na kvaliteto kamna. NAMEN:Primerno za japonske in nemške kuhinjske nože, britve in mizarska orodja. Kamen granulacije #1500 je za fino brušenje rezil. To je začetni kamen, s katerim bomo dobro ostrino dosegli tudi že pri nožih srednje kvalitete, ki so odlični za rezanje mesa, morske hrane in zelenjave. Za nadaljevanje brušenja priporočamo kamen granulacije #3000. UPORABA:Obraba Traditional* kamna je počasna in pri brušenju ne potrebujemo sile. Glavna razlika med Traditional in Super Stone linijo kamnov pa je čas namakanja - kamne Traditional linije pred brušenjem namočimo v vodo za cca 30 min. Kamen nima podstavka, zato vam za udobno, učinkovito in varno delo svetujemo nakup stojala za brušenje. Tehnični podatki:
*Opomba: Naniwa za namen prilagoditve različnim trgom dokaj pogosto spreminja imena svojih izdelkov in njihovo embalažo. Standard Stone je tako novo ime za Naniwa Traditional Stone - gre za po sestavi in lastnostih enak kamen z novim imenom in embalažo. |