GARANCIJA CENE. →

10 božičnih daril za prave moške

Delite s prijatelji

0-10 božičnih daril za prave moške

Kupovati darilo nekomu, ki obožuje peko na žaru in druženje s prijatelji se sliši enostavno, vendar ko začnete brskati po možnostih, boste opazili, da je v množici uporabnih stvari izbira vse prej kot enostavna.

Kmalu boste ostali zmedeni pred kupom izdelkov, ki jih vaš dragi ali pa vaš prijatelj potrebuje. Brez skrbi, v naslednjem članku najdete izbor najbolj kul, uporabnih in najboljših pripomočkov za peko, ob katerem bi Kralji žara na božično jutro zajokali od sreče. In če slučajno kupujete darilo zase, lahko v spodnji listi najdete izdelke za katere sploh niste vedeli, da jih potrebujete.1. Električni prižigalec oglja Looftlighter1-10 božičnih daril za prave moške

69,90 €

Kaj je to?
Looftlighter je izum bivšega švedskega igralca in režiserja Richarda Loofta.

Izgleda sicer kot puška ali pa kot kodralnik za lase, a v resnici je pravzaprav izjemno uporaben in noro hiter prižigalec oglja ali drv.

Zakaj ga obožujemo?
Pravzaprav, zakaj ga ne bi oboževali? Namreč, kupček oglja ali pa kar celo drvo prižgete v pičlih 60 sekundah brez truda, brez umazanije in predvsem brez kakršnih koli kemičnih prižigalnih traparij. Tekočine za prižiganje lahko uničijo okus in vonj pečene hrane, zato niso primerne za prižig žara.

Looftlighter je izjemno premišljen in dobro načrtovan izdelek in vsebuje tudi stojalo, da ga lahko po uporabi odložite na kakršno koli površino.

Deluje tako, da zunanji zrak potuje skozi grelni element in tako prižge oglje ali les. Tehta le 1 kilogram a iz sebe izstisne skoraj 700 °C. Poglejte si spodnji video - impresivno!In ja, na ročaju ima še odpirač za steklenice. ;)


2. Stojalo za piščanca Kamado Joe2-10 božičnih daril za prave moške

19,90 €

Kaj je to?
S stojalom za piščanca Kamado Joe lahko preprosto in hitro pripravite celega piščanca. V stojalo natočite tekočino (marinado, pivo, sadni sok), nanj nasadite piščanca in postavite na žar. Preprosto, hitro in zelo okusno.

Zakaj ga obožujemo?
Radi imamo vse, kar nam olajša življenje in to stojalo totalno pade v to kategorijo.


3. Bluetooth termometer Gourmet Check Pro3-10 božičnih daril za prave moške

119,90 €

Kaj je to?
Digitalni termometer za meso navdušuje z impresivnim dizajnom in enostavno uporabniško izkušnjo.

Preko bluetootha se poveže s telefonom z aplikacijo pa lahko spremljate temperaturo tudi od 50 m daleč. S sondami lahko spremljate kar 3 različne temperature naenkrat.

Zakaj ga obožujemo?
Prvo kot prvo je izdelek Outdoorchefov zato smo prepričani, da je kvaliteta na samem vrhu. Obožujemo povezanost digitalnega sveta s prvinskostjo hrane, ki omogoča, da ob peki ne rabimo nenehno skakat okoli žara. Pojdite, uživajte na vaši žurki - aplikacija vas bo obvestila, ko je vaše meso pečeno.

Vam je na telefonu zmanjkalo baterije? Brez skrbi, natančno temperaturo lahko razberete tudi iz ekrana na samem termometru ;)


4. Darilni bon za Akademijo peke na žaru4-10 božičnih daril za prave moške

109,00 €

Kaj je to?
Akademije peke so celodnevni dogodki, kjer se pod vodstvom profesionalnih pekov na žaru udeleženci naučijo vseh tehnik peke in možnosti, ki vam jih ponuja vaš žar.

Zakaj ga obožujemo?
Bon se lahko zamenja za več tipov akademij, ki jih prirejajo Kralji žara. Za začetnike je idealen tip Uvod v peko, ljubitelji morske hrane boste uživali na akademiji z morskimi sprecialitetami, lahko pa se s sangrio podate kar med okuse Mehike.

V ceno je všteta hrana (ogromno hrane), pijača (še več pijače), predpasnik, knjižice z recepti in novi prijatelji, ki jih pridobite ob žaru - saj veste, žar združuje ljudi.


6. Multifunkcijsko stojalo za rebrca, pečenko in nabodala5-10 božičnih daril za prave moške

48,90 €

Kaj je to?
Multi stojalo: nosilec za piščanca, pečenko, nosilec za rebra ter nabodala. To multi-set vsebuje nerjaveče stojalo in 6 dvojnih nabodal. Na njega lahko namestimo 6 kosov reber.

Zakaj jo obožujemo?
Ker bolj vsestransko ne gre! Ultimativni nastavek za vse prave ljubitelje žara.


7. Pribor za žar, 4-delni6-10 božičnih daril za prave moške

86,90 €

Kaj je to?
Je vrhunski Broil Kingov 4 delni set pribora za peko, ki vsebuje lopatico za peko, klešče za obračanje, silikonski čopič in ščetko za čiščenje.

Zakaj ga obožujemo?
Ker vsebuje vsa 4 orodja, ki so pri peki nepogrešljiva. Ker je narejen iz zelo debelega nerjavečega jekla. Ker lahko z odpiračem na lopatici odprete steklenico in z njo (ko čakate, da se hrana speče) igrate badminton. Ker ročaji sedejo v roko kot steak na rešetko. Ker je dovolj dolg, da pri peki ne potrebujete rokavic. Je potreben še kakšen "ker"?


8. Kamen za pico7-10 božičnih daril za prave moške

44,90 €

Kaj je to?
S kamnom za peko pice lahko tudi doma pripravite odlične pice restavracijske kakovosti. Sestava keramičnega kamna za peko pice enakomerno razporedi toploto po vsej pici in istočasno absorbira odvečno vlago iz testa – dobite popolno pico s hrustljavo skorjo.

Zakaj ga obožujemo?
Ste bolj lene sorte in se vam ne ljubi sesti v avto in odpeljati do picerije? Potem je kamen za pico idealen za vas. Potrebujete le roke, da zamestite testo in sestavine, ki pašejo na pico. Doma vas tudi ne bodo obsojali, če na pico položite ananas. Kamen za pico je iz istega materiala kot krušna peč, zato je končni izdelek, ki pride z njega isti kot v vaši najljubši piceriji. Seveda, če med pitjem piva ne pozabite, da jo že pečete.


9. Litoželezna posoda Dutch oven 2 v 18-10 božičnih daril za prave moške

154,90 €

Kaj je to?
Posoda je uporabna za daljše peke; juhice, golaž, enolončnice bodo v vašem žaru ali na štedilniku počasi razvile prav poseben okus, optimalna razporeditev toplote po celi posodi vam bo omogočila peko domačega kruha in slastnih peciv, hrana pa bo ostala topla še dolgo po peki.

Zakaj jo obožujemo?
Ker brez litoželezne posode na žaru nimamo nikakršne opcije za kuhanje rižot, buzare, peke kruha, hobotnice izpod peke in vseh ostalih specialitet, ki se jih spomnimo pripravljati po tem, ko smo na kosilo že povabili prijatelje. Posoda ima veliko prostornino zato se ne boste zmrdovali, če vaš prijatelj nenapovedano pripelje še 3 prisklednike. Aja ... to veste, da je kuhanje v litoželezni posodi dokazano najbolj zdrav način kuhanja? Pa še to: pokrov lahko služi kot samostojna ponev!


10. Lopatica za pico, zložljiva9-10 božičnih daril za prave moške

39,90 €

Kaj je to?
Webrova lopatica za pico je izdelek, ki vam bo olajšal peko pice, kruha in ostalih pekovskih izdelkov. Kvaliteten pripomoček vam bo vedno pri roki ob vstavljanju in jemanju hrane iz žara.

Zakaj jo obožujemo?
Če ste ljubitelji (nenačrtno narejenih) calzone pic mogoče lopatica niti ni tako pomembna, za vse ostale pa je skorajda nujna stvar, da postavite pico na kamen v isti obliki, kot je bila na pultu.


Ok, bodoči obdarjenec že ima vse izdelke iz naše liste. Kaj pa zdaj?!
Prvo kot prvo - vaš bodoči obdarjenec je car! Zagotovo pa še nima kakšnega izdelka iz naše malo bolj razširjene liste izdelkov, ki jo najdete tukaj: DARILA.

Pst ... še to - darilo vam dostavimo že naslednji delovni dan! ;)
Razstavni salon Obiščite nas v našem razstavnem salonu na naslovu Litostrojska 40 v Ljubljani, kjer vam bomo najbolje posredovali vse informacije o našem asortimanu izdelkov ter vam povedali veliko koristnih nasvetov.


Dodano!

V košarico