Pečene breskve z mehkim kozjim sirom

Delite s prijatelji


  • Skupaj:20 min
  • Čas priprave:15 min
  • Čas peke:5min
  • Način peke:direktni, srednja temperatura


SESTAVINE



  • 8 oseb
  • 170g mehkega kozjega sira
  • 15ml medu
  • 4 sveže breskve
  • 8 metinih listov
  • 30ml mleka

PRIPRAVA

Zmešamo kozji sir, mleko in med v manjši posodi.

Segrejemo žar na srednjo temperaturo (180 stopinj) in naoljimo rešetke. Polovice breskev položimo na žar s prerezano stranjo navzdol in pečemo 5 do 7 minut, toliko da dobimo lepe gril oznake in breskve začnejo karamelizirati.

Breskve odstranimo z žara in jih napolnimo s sirovo mešanico, okrasimo z listom mete in še tople postrežemo.




Razstavni salon Obiščite nas v našem razstavnem salonu na naslovu Stara ježica 9 v Ljubljani, kjer vam bomo najbolje posredovali vse informacije o našem asortimanu izdelkov ter vam povedali veliko koristnih nasvetov.






Dodano!

V košarico