Že 15 let vam ponosno pomagamo prižigati strast.
Argentinska omaka za zrezke
Nejc PEŠEC Delite s prijatelji Uporaba: omako postrežemo ob zrezkih (stopnja zapečenosti medium rare).
Količina: 400 ml
Sestavine - 240 ml nasekljanega peteršilja
- 120 ml olivnega olja
- 60 ml vinskega kisa
- 1 žlica nasekljanega česna
- 1 žlička origana
- 1 žlička pekoče paprike
- ½ žličke grobe soli
Po želji 1 žlica nasekljanega svežega rožmarina 1 žlička nasekljanega svežega timijana
Sestavine zmešamo in jih pustimo v hladilniku vsaj en dan, nato jih ob mešanju 10 minut kuhamo na visoki temperaturi. Pripravljeno omako postrežemo k presno ali polpresno pečenim zrezkom.
Priporočamo vam
99,90 €
1.549,90 €
549,90 €
Vaš brskljalnik je zastarel, zato stran ne bo pravilno prikazana.
Predlagamo, da posodobite vaš brskljalnik ali stran odprete na vašem mobilnem telefonu.