AKADEMIJA PEKE Prešerna pojedina 9.2.25

Azijska goveja nabodala

Delite s prijatelji

0-Azijska goveja nabodala

  • Skupaj:156 min
  • Čas priprave:30 min
  • Čas mariniranja:2 uri
  • Čas peke:6 min
  • Način peke: direktni, visoka temperatura


SESTAVINE



  • 6 oseb
  • 3 žlice hoisin omake
  • 3 žlice martinija
  • 60 ml sojine omake
  • 1 žlička bbq omake
  • 2 mladi čebuli ,sesekljani
  • 2 stroka česna, sesekljana
  • 1 žlica sesekljanega svežega ingverja
  • 700g govedine (roastbeef)

PRIPRAVA

V manjši posodi zmešamo hoisin omako, martini, sojino omako, BBQ omako, sesekljano mlado čebulo, česen in ingver.

Meso narežemo na 4 cm široke in 25 cm dolge trakove. Trakove damo v samozapiralno vrečko in dolijemo marinado. Vrečko večkrat premešamo, da se marinada porazdeli. Meso mariniramo v hladilniku vsaj 2 uri.

Žar pripravimo za direkten način peke na temperaturi 250 °C.

Meso vzamemo iz marinade in ga na večih mestih napičimo na nabodala. Če uporabljamo lesena nabodala, jih pol ure pred peko namočimo v vodo, da ne zagorijo.

Nabodala pečemo 3 minute na vsaki strani.




Razstavni salon Obiščite nas v našem razstavnem salonu na naslovu Litostrojska 40 v Ljubljani, kjer vam bomo najbolje posredovali vse informacije o našem asortimanu izdelkov ter vam povedali veliko koristnih nasvetov.






Dodano!

V košarico