Azijska slanica

Delite s prijatelji


  • Čas priprave:10 min
  • Uporaba:teletina, svinjina, piščanec, puran, lupinarji, ribe
  • Količina:360ml slanice


SESTAVINE



  • 1l vode
  • 1 drobno nasekljana šalotka
  • 2 žlici rjavega sladkorja
  • 2 žlici nejodirane soli
  • 3 zdrobljeni stroki česna
  • 5cm dolg kos ingverja, nasekljan
  • 1 cimetova paličica

PRIPRAVA

Azijske jedi so močnega okusa, kar je značilno tudi za azijsko slanico.

Vodi dodamo sol in sladkor in mešamo, da se raztopita. Dodamo ostale sestavine.





Razstavni salon Obiščite nas v našem razstavnem salonu na naslovu Stara ježica 9 v Ljubljani, kjer vam bomo najbolje posredovali vse informacije o našem asortimanu izdelkov ter vam povedali veliko koristnih nasvetov.






Dodano!

V košarico