Že 15 let vam ponosno pomagamo prižigati strast.
Bourbonova omaka
Nejc PEŠEC Delite s prijatelji Uporaba: perutnina, trši kosi mesa, primerni za daljšo indirektno peko
Količina: 800 ml
Sestavine - 480 ml kečapa
- 120 ml limoninega soka
- 4 žlice rjavega sladkorja
- 4 žlice jabolčnega kisa
- 2 žlici omake worcestershire
- 2 žlički gorčice v prahu
- 1 žlička čebule v prahu
- 1 žlička česna v prahu
- 4 žlice medu
- 240 ml bourbona
Vse sestavine zmešamo v veliki ponvi in jih zavremo, nato zmanjšamo temperaturo in mešamo, dokler se omaka ne strdi. Uporabimo jo lahko kot prilogo ali za vlaženje mesa med peko. V nepredušno zaprti stekleni posodi jo lahko hranimo do 14 dni.
Priporočamo vam
99,90 €
1.549,90 €
549,90 €
Vaš brskljalnik je zastarel, zato stran ne bo pravilno prikazana.
Predlagamo, da posodobite vaš brskljalnik ali stran odprete na vašem mobilnem telefonu.