GARANCIJA CENE. →

Broil King tehnologija

Delite s prijatelji

0-Broil King tehnologija

Vsak plinski žar Broil King je izdelan tako, da zagotavlja vsestranskost kuhanja. Ne glede na to, kateri model boste izbrali, legendarni Broil King kuhalni sistem Vam omogoča, da v vsakem slogu, ki ga želite, skuhate skoraj vse na žaru. Lahko do popolnosti zapečete zrezke, vrtite piščanca ali pečenko na žaru, ali celo spečete sladice. Vsak del kuhalnega sistema je zasnovan in izdelan za določen namen. Ko jih skombiniramo so rezultati preprosto spektakularni. Vrhunskega okusa, ki ga dobite na Broil King žaru, enostavno ne morete pozabiti.

KUHALNA KOMORA - NEVERJETNO ZADRŽEVANJE TOPLOTE
Narejene so iz litega aluminija, s porcelanom emajliranega jekla ali iz visoko kakovostnega nerjavečega jekla. Te kuhalne komore izvrstno zadržujejo toploto in imajo dolgo življenjsko dobo. Oblikovane so z namenom zagotavljanja enakomerne toplote in zadrževanja le-te za natančen nadzor.
REŠETKE ZA PEKO - STEAK KOT V RESTAVRACIJI
Te rešetke za peko izvrstno shranjujejo toploto in imajo neverjetno moč za zapekanje s katerim zapremo sokove in okuse v meso. Te težke LTŽ rešetke so obojestranske. Ena stran je trikotno izbočena za zapekanje zrezkov kot v restavraciji. Druga stran pa ima vdolbine, v katerih se tekočina nabira ter izpareva in tako istočasno objema meso za še več sočnosti. Debele rešetke so enostavne za čiščenje in vzdrževanje ter imajo dolgo življenjsko dobo. V nekaterih žarih so na voljo tudi v različici iz nerjavečega litega železa.
FLAV-R-WAVE UPARJALNIKI - NEVERJETEN OKUS
Iz nerjavečega jekla narejeni Flav-R-Wave uparjalniki zagotavljajo enakomerno razporeditev toplote po celotni površini žara in hkrati ščitijo gorilnike. Maščoba in ostale tekočine, ki padejo na njih se v trenutku uparijo. Para, ki nastane se dvigne proti hrani in ji vnese ta nezamenljivi žar okus. S tem dobite na plinskem žaru pristen okus žara na oglje.
DUAL-TUBE GORILNIKI - ENAKOMERNA UČINKOVITOST
Vsak patentirani Dual Tube gorilnik zagotavlja veliko moči, saj stranski izhodi plina ustvarjajo 2 vrsti plamena. Posebna "cev v cevi" tehnologija pa zagotavlja enakomerno in učinkovito toploto po celotni površini za peko. Narejeni iz visoko kakovostnega nerjavečega jekla z 10 let garancije.
LINEAR-FLOW VENTILI - PERFEKTNA TEMPERATURA
Linear-Flow ventili z 180° Sensi-Touch nadzornimi gumbi Vam dajejo neverjeten nadzor nad toploto, saj Vam omogočajo, da nastavite vaš žar na popolno temperaturo za zapekanje, pečenje ali počasno kuhanje.

Razstavni salon Obiščite nas v našem razstavnem salonu na naslovu Litostrojska 40 v Ljubljani, kjer vam bomo najbolje posredovali vse informacije o našem asortimanu izdelkov ter vam povedali veliko koristnih nasvetov.


Dodano!

V košarico