GARANCIJA CENE. →

Broil King

Delite s prijatelji

Jeklo. Dizajn. Delovna sila! Ponosno severno ameriško!

Broil King je standard za proizvodnjo plinskih žarov, ki slovijo po svoji zmogljivosti in vzdržljivosti. Vsi žari Broil King so narejeni v severno ameriških tovarnah v Huntingtonu (Indiana), Dicksonu (Tennessee) in Waterlooju (Ontario).

Podjetje je že od leta 1906 v lasti družine, več kot 30 let pa je njihova strast izdelava najboljših plinskih žarov. Pri Broil Kingu noben proces proizvodnje ne prepuščajo naključju, zato se v njihovih tovarnah naredi praktično vse. Začne se pri ideji, nadaljuje pa z dizajnom, inženiringom, lastno proizvedenim orodjem, epoksi barvanjem, emajliranjem jekla s porcelanom, vlivanjem jekla, ščitenje z aluminijem, dokončnim sestavljanjem, pakiranjem in distribucijo. Od ideje do peke na vašem vrtu so žari Broil King narejeni pri pod budnim nadzorom in s kirurško natančnostjo, da zadovoljijo vaše najlepše trenutke s prijatelji.

Vsak Broil King plinski žar je ustvarjen za to, da vam nudi neverjetno raznolikost možnosti ustvarjanja na žaru. Ne glede na to, kateri model izberete, legendarni Broil King kuhalni sistem vam daje priložnost, da na vašem žaru skuhate skoraj karkoli in v katerem koli stilu želite. Specite popoln steak, hrustljavo zapečite piščanca ali pečenko na vrtljivem ražnju, naredite popolno pico, desert, juho na stranskem gorilniku ali si pripravite popolno pleskavico za vaš burger. Vsak del kuhalnega sistema je oblikovan in razvit za določen namen. Ko se vse združi v celoto, so rezultati naravnost osupljivi. Vaš Broil King vas zmerom nagradi z neverjetno popolnim žar okusom.
Razstavni salon Obiščite nas v našem razstavnem salonu na naslovu Litostrojska 40 v Ljubljani, kjer vam bomo najbolje posredovali vse informacije o našem asortimanu izdelkov ter vam povedali veliko koristnih nasvetov.


Dodano!

V košarico