KRALJ
ŽARA
Prodajni salon
041 368 247
Brezplačna dostava nad 60€
Pomoč
Košarica
Žari in smokerji
Dodatki
za žar
Noži in
pripomočki
Hrana in
pijača
Darila
in boni
Akademija
peke
Nasveti
Recepti
Moja košarica
Prodajni salon
Pomoč pri nakupu
Košarica
KRALJ ŽARA
AKADEMIJA PEKE
Prešerna pojedina 9.2.25
Okusni recepti in nasveti
Pravilna peka
Pravilna peka
Nasveti za pravilno uporabo vašega žara. Pravilne metode peke, tehnike peke in triki, s katerimi izboljšate rezultate vaših pek.
Zlata pravila peke
Indirektna in direktna peka
Staranje mesa in zakaj ga boste vzljubili
Kako pravilno nabrusiti nož
Peka na žaru v "budgetu"
5 nasvetov za peko v jesenskih dneh
Kako pravilno dimimo sire
Rjave skorjice, karamelizacija in Maillardova reakcija ali zakaj obožujemo dobro zapečeno hrano
Pravi kralj žara ne pozna sezone peke in peče tudi pozimi
Kako pravilno spečemo kostanje
Kako spečemo celega jagenjčka v žaru La Caja China
Kako spečemo svinjska rebra v žaru La Caja China
Kako spečemo celega odojka v žaru La Caja China
Kako pravilno uporabljati litoželezno posodo?
Priprava testa za pico na žaru
Kako pripravimo popolno pico na žaru?
Kako pravilno dimimo na cedrini deski?
Priprava popolne zelenjave na žaru
Priprava divjačine na žaru
Priprava jagnečjih zarebrnic na žaru
Priprava ribjih nabodal za žar
Kako pravilno peči celo ribo na žaru
Kako pravilno peči ribje filete na žaru
Priprava popolnih rib na žaru
Peka popolnega celega piščanca na žaru
Priprava popolnih kosov piščanca na žaru
Priprava popolnih svinjskih reber na žaru
Priprava popolnih svinjskih kotletov na žaru
Vrste govejih steakov primernih za žar
Priprava popolnih zrezkov na žaru
Priprava popolnega hamburgerja na žaru?
Priprava popolnih školjk na žaru
Priprava popolnih škampov na žaru
Kdaj je meso pečeno?
Kako pravilno dimimo na žaru?
Okusni recepti in nasveti
Pravilna peka
Vaš brskljalnik je zastarel, zato stran ne bo pravilno prikazana.
Predlagamo, da posodobite vaš brskljalnik ali stran odprete na vašem mobilnem telefonu.
Dodano!
V košarico