Selecta SpaSelecta SPA je dobavitelj prek 4.000 najboljšim italijanskim restavracijam, kar pove veliko. Italija je znana po svoji gastronomiji, italijani so veliki gurmani, zato so zahteve njihovih restavracij izredno visoke. In te restavracije so za svojega dobavitelja premium mesa izbrale Selecto SPA. Podjetje je prisotno tudi v Sloveniji – če boste obiskali katero od naših vrhunskih restavracij, potem je velika verjetnost, da je meso na vašem krožniku prišlo iz podjetja Selecta SPA. Sedaj imate priložnost, da si doma pripravite svoje specialite iz mesa najboljše kakovosti.

Zgodba Selekte SPA se je začela pisati leta 1989, ko so Guido Bruzo, Luciana Schena in Roberto Melloni v bližini mesta Ferrara podjetje ustanovili. Pred tem so se ukvarjali z vzrejo gosi iz katerih so izdelovali foie gras. Pri tem poslu so se srečevali z najbolj zahtevnimi strankami (vrhunskimi kuharji in brezkompromisnimi gurmani) in prepoznali so poslovno priložnost. Uvideli so da obstaja trg strank, ki hočejo najboljše sestavine. Selecta SPA je svoj uspeh zgradila na pazljivem izbiranju produktov v svojem asortimanu. Ti morajo izhajati iz neoporečne vzreje, biti vrhunske kakovosti in prestati številne teste, preden postanejo del njihovega prodajnega programa. V 26 letih poslovanja so ustvarili mrežo zanesljivih dobaviteljev, ki poskrbijo, da so njihovi produkti konsistentne, vrhunske kakovosti.

Prek 5000 m2 velik sedež podjetja Selecta SPA je organiziran na podlagi strogih standardov za hranjenje in distribucijo hrane, v njihovih skladiščih najdete najboljše meso evropskih, južno ameriških, ameriških in japonskih proizvajalcev, premium svežo zelenjavo, delikatesne sire, začimbe, morske dobrote, testenine itd.

Selecti SPA zaupajo številni najboljši kuharji Italije. Če tudi vi zase zahtevate meso najboljše kakovosti, potem ga boste našli tukaj.


Kralja Žara priporoča
Sorodni člankiSeznam vseh proizvodovBrezplačna dostava

Za izdelke na zalogi vam zagotavljamo 24 urno brezplačno dostavo med delavniki za vsa naročila. Naši dostavljalci vas bodo poklicali in se z vami dogovorili, kdaj naj vam dostavijo kupljeni produkt.

100% varen nakup

Plačilo po povzetju, po predračunu, s Paypal-om ali s kreditno kartico MasterCard, Visa in American Express, brez tveganja za zlorabo. Poleg tega zagotavljamo tudi popolno varnost vaših osebnih podatkov.

Izbrani produkti

Vso težko delo opravimo za vas. Preučimo vse izdelke, jih testiramo, ter vam v obliki nasvetov in videov olajšamo izbiro. Vsi izdelki v naši trgovini so visoko kvalitetni izdelki svetovno priznanih proizvajalcev.

Razstavni salon

Obiščite nas v našem razstavnem salonu na Litostrojski 44d v Ljubljani, kjer vam bomo najbolje posredovali vse informacije o našem asortimanu izdelkov ter vam povedali veliko koristnih nasvetov.