Utrinki iz dogodkov

Utrinki veselih trenutkov iz druženj ljubiteljev peke na žaru.

Pridružite se nam na Akademijah peke na žaru ter izpopolnite vaše znanje.
Sejem vrtne opreme, Köln 2014
Med vikendom se je naša ekipa mudila na sejmu vrtne opreme v Kölnu, kjer je Weber predstavil smernice za leto 2015 in še enkrat potrdil, zakaj so Weber žari najbolj prodajani žari na svetu. Obiskali smo tudi distibuterja mesa Otto Gourmet, kjer smo okušali najkvalitetnejše meso iz celega sveta.

Več


Seznam vseh proizvodovBrezplačna dostava

Za izdelke na zalogi vam zagotavljamo 24 urno brezplačno dostavo med delavniki za vsa naročila. Naši dostavljalci vas bodo poklicali in se z vami dogovorili, kdaj naj vam dostavijo kupljeni produkt.

100% varen nakup

Plačilo po povzetju, po predračunu, s Paypal-om ali s kreditno kartico MasterCard, Visa in American Express, brez tveganja za zlorabo. Poleg tega zagotavljamo tudi popolno varnost vaših osebnih podatkov.

Izbrani produkti

Vso težko delo opravimo za vas. Preučimo vse izdelke, jih testiramo, ter vam v obliki nasvetov in videov olajšamo izbiro. Vsi izdelki v naši trgovini so visoko kvalitetni izdelki svetovno priznanih proizvajalcev.

Razstavni salon

Obiščite nas v našem razstavnem salonu na Litostrojski 44d v Ljubljani, kjer vam bomo najbolje posredovali vse informacije o našem asortimanu izdelkov ter vam povedali veliko koristnih nasvetov.