V veliko samozapiralno vrečko stresemo vse začimbe in jih dobro premešamo. Dodamo meso, stisnemo zrak iz vrečke in jo zapremo. Vsebino dobro pretresemo, da začimbe prekrijejo meso. Vrečko položimo v hladilnik in pustimo, da se meso marinira vsaj 15 minut. Čim dalj časa mariniramo, tem boljši okus dobimo.
Žar segrejemo na srednjo temperaturo in pripravimo dve temperaturni coni. Meso vzamemo iz vrečke in ga pustimo nekaj časa na sobni temperaturi. Potem ga za 3 minute položimo na žar (direktna vročina), da dobi odtise rešetk. Nato ga obrnemo in pečemo na drugi strani 3 minute. Potem meso prestavimo na indirektno stran žara in pečemo še 15–20 minut. Pečemo toliko časa, da dobimo pečeno meso z rahlo roza sredico (interna temperatura mesa 65 stopinj). Meso pustimo počivati 5–10 minut, potem ga postrežemo s polento ali sladkim krompirjem.