Kako spečemo celega odojka v žaru La Caja China

Delite s prijatelji


Peka popolnega celega odojka na žaru zna biti kompleksna. V žaru na oglje La Caja China boste zagotovo navdušili vaše najbližje, če se boste držali spodnjih enostavnih nasvetov:

  • Pujska vpnite v držalo (med obe rešetki). Pazite, da ne poškodujete kože.
  • 4 S-kaveljčke zataknite med držali, ki držita pujska, pri tem pazite, da so ročke obrnjene stran od pujska.
  • V žar za pod peko postavite posodo za odcejanje.
  • V žar postavite pujska (z rebri navzgor).
  • S posodo za pepel pokrijte zaboj.
  • Na posodo za pepel postavite rešetko za oglje.
  • Na rešetko dajte oglje. Le na začetku lahko uporabite samovžigalno oglje.
  • Če uporabljate samovžigalno oglje, potem ga najprej razporedite po celi površini, šele nato prižgite. Na ta način boste imeli enakomernejšo temperaturo znotraj žara.
  • Prižgite oglje.
  • Ko se razžari in ko ga enakomerno razporedite po celotni rešetki, lahko začnete s kuhanjem. Čez 1 uro dodajte oglje, nato dodajajte oglje v časovnih intervali – 1 ura, 1 ura, 30 minut.
  • Po tretji uri odstranite pepel, dobro pretresite tudi rešetko.
  • Postavite rešetko za oglje na vrh ročk vašega žara za pod peko.
  • Obrnite pujska, da se zapeče tudi koža. Proces je enostaven, zahvaljujoč našemu patentiranemu sistemu za držala – zagrabite konec držal in jih potegnite k sebi in navzgor.
  • Z drugo roko zagrabite konec drugega držala in ga potisnite navzdol.
  • Zarežite kožo z nožem, na ta način se boste znebili odvečne maščobe in kožo dodatno zapekli.
  • Pokrijte žar s posodo za pepel in rešetko za oglje. Ne dodajajte več oglja.
  • Po 30 minutah pokukajte v žar, vendar dvignite le eno stran posode za oglje. To počnite vsakih 10 minut, dokler ni koža zapečena po vaših željah.










Dodano!

V košarico

NOVA LOKACIJA TRGOVINE! Več