Kako spečemo svinjska rebra v žaru La Caja China

Delite s prijatelji


V žaru La Caja China boste izredno enostavno spekli popolna svinjska rebra. Kako? Držite se spodnjih navodil in presenetite vaše goste.

  • Rebra vpnite (s kostjo navzgor) v držalo.
  • Postavite meso v žar.
  • Pokrijte žar za pod peko s posodo za pepel in rešetko za oglje.
  • Stresite 7 kg (model #1) oz. 8 kg (model #2) oglja na rešetko in ga prižgite.
  • Ko zažari (20–25 minut), ga enakomerno razporedite po rešetki. Lahko pričnete s kuhanjem.
  • Lahko pričnete s kuhanjem.
  • Po eni uri (prvi uri) odprite žar in obrnite rebra. Ko žar zaprete, dodajte še 4 kg oglja. Če pripravljate večji kos svinjskih reber, potem povežite sondo s termometrom.
  • Ne dodajajte oglja, nadaljujte s kuhanjem, dokler ne dosežete želene temperature.

Sveža svinjina: srednje pečeno 71 °C, dobro zapečeno 76 °C.

POMEMBNO: Ne odpirajte žara, dokler meso ne doseže želene temperature.











Dodano!

V košarico