V žaru La Caja China boste izredno enostavno spekli popolna svinjska rebra. Kako? Držite se spodnjih navodil in presenetite vaše goste.
Rebra vpnite (s kostjo navzgor) v držalo.
Postavite meso v žar.
Pokrijte žar za pod peko s posodo za pepel in rešetko za oglje.
Stresite 7 kg (model #1) oz. 8 kg (model #2) oglja na rešetko in ga prižgite.
Ko zažari (20–25 minut), ga enakomerno razporedite po rešetki. Lahko pričnete s kuhanjem.
Lahko pričnete s kuhanjem.
Po eni uri (prvi uri) odprite žar in obrnite rebra. Ko žar zaprete, dodajte še 4 kg oglja. Če pripravljate večji kos svinjskih reber, potem povežite sondo s termometrom.
Ne dodajajte oglja, nadaljujte s kuhanjem, dokler ne dosežete želene temperature.
Sveža svinjina: srednje pečeno 71 °C, dobro zapečeno 76 °C.
POMEMBNO: Ne odpirajte žara, dokler meso ne doseže želene temperature.