GARANCIJA CENE. →

Kamado Joe

Delite s prijatelji

0-Kamado Joe

Podjetje Kamado Joe je ustanovil Robert ‘Bobby’ Brennan, samooklicani obsedenec s peko na prostem. Kot izkušen žar mojster je poslovno in v zasebnem življenja desetletja uporabljal vse mogoče vrste žarov, od cenenih žarov na oglje od visoko kakovostnih, dragih žarov na plin. Če ga vprašate, ali so boljši žari na plin ali žari na oglje, vam bo izstrelil da žari na oglje. Zakaj? Zaradi okusa. Zanj ni nič boljšega, kot do popolnosti pečen zalogaj na oglju. Še posebej, če je pečen na Kamado Joe žaru.
1-Kamado Joe


Njegova strast – iskanje popolno pečenega mesa na žaru, ga je pripeljala do Kamado žarov. Kamado žari ob uporabi kakovostnega naravnega oglja ustvarjajo neverjetno fleksibilnost peke in temperaturni razpon, ki ga ne omogoča noben drug žar in ki preprosto navdušuje prave ljubitelje peke na žaru.

Bobby je Kamado žare uporabljal več let, potem pa se je odločil, da bo oblikoval svojega, po principu najboljše kakovosti in največ vrednosti za ceno žara. Izbral je najboljše materiale, razvil številne inovacije in svetu predstavil Kamado Joe žare, ki so navdušili poznavalce žarov in peke na prostem.

Kamado Joe žari so zvezda med žari in ko primerjate njihove prednosti in stroške posamezne peke, hitro ugotovite, da so vam nudijo največ za vaš denar.
2-Kamado Joe


Pri Kamado Joe smo nenehno v pogonu in stalno iščemo nove izdelke in dodatke, s katerimi bomo naredili vašo peko še boljšo in bolj zabavno. Obljubljam vam, da boste s Kamado Joe žarom prejeli superioren izdelek, ki bo deloval tako, kot od njega pričakujete.
Razstavni salon Obiščite nas v našem razstavnem salonu na naslovu Litostrojska 40 v Ljubljani, kjer vam bomo najbolje posredovali vse informacije o našem asortimanu izdelkov ter vam povedali veliko koristnih nasvetov.


Dodano!

V košarico