V nizki posodi zmešamo olivno olje, mleto kumino, sesekljani koriander in limetin sok ter posolimo in popopramo po okusu. Piščančje prsi narežemo na 3 cm debele kocke in jih namočimo v dobljeno marinado. Mariniramo v hladilniku vsaj 1 uro.
Medtem ko se meso marinira, na 3 cm široke rezine narežemo rdečo papriko in čebulo. Bučke narežemo na 0,5-centimetrske kolobarje
Po eni uri vzamemo meso iz marinade in ga nabodemo na nabodala izmenično z rdečo papriko, čebulo, bučkami in češnjevimi paradižniki. Če uporabljamo lesena nabodala, jih pred peko za 30 minut namočimo v vodo, da med pečenjem ne zagorijo.
Žar pripravimo za direktni način peke pri temperaturi 240 °C. Nabodala postavimo na rešetko in pečemo 10–12 minut, da postane meso mehko in da dobi rjavo skorjico. Med peko nabodala večkrat obrnemo.