GARANCIJA NAJNIŽJE CENE. → Melonina nabodala
Nejc PEŠEC Delite s prijatelji - Skupaj:21 min
- Čas priprave:15 min
- Čas peke:6 min
- Način peke:direktni, srednja temperatura
SESTAVINE
- 4 osebe
- 1 srednje velika melona
- 60g masla
- 300ml vanilijevega sladoleda
- 120ml medu
- 1 žlica sveže sesekljane mete
PRIPRAVA
Žar pripravimo za direktno peko na temperaturi 180 °C.
Melono olupimo in odstranimo koščice, jo narežemo na 2 cm debele kocke, ki jih nataknemo na nabodala, tako da je med njimi pol centimetra prostora.
V ponvi zmešamo maslo in med ter segrevamo, da se raztopita. Dodamo sesekljano meto in dobljeno omako s čopičem pomažemo po nabodalih.
Nabodala pečemo na direktnem ognju 4–6 minut in jih med peko nekajkrat obrnemo. Postrežemo jih s preostankom omake in s kepico vanilijevega sladoleda.
Priporočamo vam
106,90 €
350,90 €
1.679,90 €
599,90 €
597,90 €
Vaš brskljalnik je zastarel, zato stran ne bo pravilno prikazana.
Predlagamo, da posodobite vaš brskljalnik ali stran odprete na vašem mobilnem telefonu.