GARANCIJA CENE. →

Lava Cooking

Delite s prijatelji

0-Lava Cooking

Podjetje Lava se ponaša s 40-letnimi izkušnjami pri ustvarjanju izredno lepe, funkcionalne litoželezne posode. Vrhunsko formiranje kovin, lastne inovativne metode emajliranja in desetletja predanosti in ljubezni pri oblikovanju litoželezne posode so ustvarili današnji program podjetja Lava – vrhunske pripomočke za kuhanje tako v vrhunskih svetovnih restavracijah kot v družinskih kuhinjah gurmanov, ki želijo posodo za zdravo kuhanje okusnih obrokov.

Litoželezno posodo Lava izdelujejo v moderni tovarni v Turčiji, zgrajeni izključno za izdelavo te posode. Na 6000 m² tovarne se nahajajo najmodernejši stroji za vlivanje železa, njegovo oblikovanje in emajliranje, ki podjetju Lava omogočajo izdelavo izdelkov najvišje kakovosti in uporabnosti. Podjetje Lava je predano zagotavljanju neprimerljive kakovosti in funkcionalnosti v vsaki posodi, proizvedeni na stroškovno učinkovit in naravi prijazen način.

Zakaj litoželezna posoda LAVA?Posoda Lava je narejena tako, da vam zagotavlja optimalno izkušnjo kuhanja, in je tako kakovostna, da bo z vami desetletja.
1-Lava Cooking


Vrhunska kakovost posode LAVA

Pri izdelavi posode Lava se uporablja metoda litja v pesek, posoda je ročno dodelana in prevlečena s kar tremi sloji specializiranega emajla, ki zagotavlja, da železo nikoli ne zarjavi, hrana pa se ne prime dna posode. Vsaka posoda je dvakrat žgana v posebni visoko tehnološki peči, kar odlično veže plasti emajla in litoželezno osnovo in zagotavlja, da je segrevanje posode in kuhanje v njej enakomerno, saj odlično zadržuje temperaturo. Samo najboljša posoda na svetu se lahko pohvali s temi lastnostmi. Posebnost posode Lava je nereaktivna plast znotraj posode, ki zadrži okus v hrani in prepreči aktivacijo železnega dela s hrano, medtem ko navadne litoželezne posode za uporabo zahtevajo posebno patino (seasoning).

Popolna posoda za kulinarična doživetja

Posoda Lava je izredno vsestranska in vam omogoča pripravo raznolikih jedi, od preprostih predjedi do mojstrsko pripravljenih dušenih reber za 12 ljudi ali pečene jagnjetine z okusom žara, pripravljene kar na kuhalni plošči. Posode in ponve Lava so vsestransko uporabne ob pripravi, shranjevanju, pogrevanju in serviranju hrane.
2-Lava Cooking


Predvidljivi rezultati vsakega kuhanja

Litoželezna posoda Lava je narejena iz najboljšega kovanega železa in prevlečena s kar tremi sloji posebnega porcelanastega emajla, zato je sposobna enakomerne porazdelitve in boljšega ohranjanja toplote. To so lastnosti, ki zagotavljajo predvidljive, odlične rezultate vsakega kuhanja, za pripravo hrane potrebujete manj maščob, zato so pripravljene jedi bolj zdrave.

Vsestranski delavec v vaši kuhinji

Litoželezna posoda Lava je mojstrica v vsestranskosti. Peka, kuhanje, pečenje, praženje – posoda Lava zmore vse. Z njo lahko jed skuhate na plošči, jo prestavite v pečico za dokončanje, končano jed pa postrežete kar iz posode, saj je zelo atraktivna. Raznolika linija posod Lava vsebuje številne velikosti in oblike, ki so kos praktično vsem opravilom v profesionalnih ali domačih kuhinjah. Klasične oblike in čudovit emajl poskrbijo za odličen izgled na kuhinjskih policah.
3-Lava Cooking


Preproste za čiščenje

Litoželezne posode Lava so preproste za čiščenje. Čistite jih lahko z vodo in s čistili ali perete v pomivalnem stroju – zaradi treh slojev posebnega emajla je litoželezna posoda varna pred rjavenjem in čistili. Pri navadni litoželezni posodi se lahko zgodi, da (kisla) hrana zaradi stika z železom oksidira in dobi okus po kovini – pri posodi Lava se to ne zgodi. Posoda Lava je pripravljena za uporabo, takoj ko jo vzamete iz škatle – ne potrebuje ‘seasoninga’ – oljenja pred peko, s katerim se ustvari posebna patina, ki varuje hrano pred litoželezno osnovo posode.

Ponudba litoželezne posode Lava
Razstavni salon Obiščite nas v našem razstavnem salonu na naslovu Litostrojska 40 v Ljubljani, kjer vam bomo najbolje posredovali vse informacije o našem asortimanu izdelkov ter vam povedali veliko koristnih nasvetov.


Dodano!

V košarico