GARANCIJA CENE. →

Outdoorchef

Delite s prijateljiŠVICARSKOST
Žari Outdoorchef so narejeni in dizajnirani v Švici pod taktirko najboljših švicarskih inženirjev. Čeprav se žari konstanto izpopolnjujejo in razvijajo, jedro žarov Outdoorchef ostaja enako - plinski žar ki omogoča enostavno, raznoliko in zdravo peko na žaru. In to Outdoorchefu uspeva že več kot 20 let. Še vedno so predani k ideji, da mora žar pomeniti sprostitev, zabavo, užitek ter preprosto združevati ljudi.

INOVACIJE
poganjajo Outdoorchef. Z izjemnim navdihom nad inovativnostjo pri Outdoorchefu konstatno napredujejo v razvoju žarov, zato so njihovi žari poznani po izjemni vsestranskosti, po čistih linijah in po najkvalitetnejših materialih.

PLINSKI ŽAR Z UNIKATNIM LIJAKASTIM SISTEMOM ZA PEKO

Lijak - jedro vsakega okroglega Outdoorchef žara je revolucionaliziralo tržišče z žari že pred 25 leti in gradi žare Outdoorchef še danes. Lijakast sistem za peko preprečuje izbruhe plamenov, hkrati pa omogoča popolno razporeditev temperature.

Želite indirektno peko? Potem samo obrnite lijak in vaš novi žar Outdoorchef se bo spremenil v žar za indirektno pečenje, kjer boste spekli večje kose mesa do popolnosti brez da jih obračate - tako boste imeli več časa za vaše prijatelje ob žaru.

Zaradi različnih možnosti peke, ki vam jih ponujajo Outdoorchef žari, lahko nadomestijo vašo kuhinjo. Žari z dvema gorilcema so idealni za počasne indirektne peke in vam lahko nadomestijo pečico. Na njih boste pripravili meso, hrustljave pice, svež kruh ali golaž.

Razstavni salon Obiščite nas v našem razstavnem salonu na naslovu Litostrojska 40 v Ljubljani, kjer vam bomo najbolje posredovali vse informacije o našem asortimanu izdelkov ter vam povedali veliko koristnih nasvetov.


Dodano!

V košarico