Pečena koruza z zeliščnim maslom
Nejc PEŠEC Delite s prijatelji - Skupaj:20 min
- Čas priprave:10 min
- Čas peke:10 min
- Način peke:direktni, visoka temperatura
SESTAVINE
- 8 oseb
- 2 žlici fino nasekljanih zelišč (peteršilj, koriander, drobnjak)
- 1,5 žlice grobo mlete soli
- ½ grobo mletega popra
- Ščepec kajenskega popra
- 8 koruznih storžev
- 1 žlica rastlinskega olja
- 120g masla
PRIPRAVA
Žar pripravite za direktno peko na temperaturo 240 °C.
V manjši posodi premešajte maslo, zelišča, sol poper in kajenski poper. V primeru, da je maslo pretrdo ga zagrejte.
Koruzne storže namažite z oljem in jih pecite 8 – 10 minut nad direktnim ognjem.
Koruzo vzamite iz žara in jo namažite z zeliščnim maslom.
Priporočamo vam
30,90 €
59,50 €
78,60 €
261,10 €
1.394,90 €
539,90 €
Vaš brskljalnik je zastarel, zato stran ne bo pravilno prikazana.
Predlagamo, da posodobite vaš brskljalnik ali stran odprete na vašem mobilnem telefonu.