Akcija! Žari Weber in Broil king -15%

Pehtranova omaka

Delite s prijatelji


Uporaba: perutnina, teletina, ribe, zelenjava

Količina: 120 ml

Sestavine
  • 2 žlici narezane šalotke
  • 2 žlici vinskega kisa
  • ščepec soli
  • 1 žlica dijonske gorčice
  • 120 ml olivnega olja
  • 2 žlici majoneze
  • 2 žlici drobnjaka
  • 1 ½ žlice svežega pehtrana
  • svež mleti poper

V srednje veliki skledi zmešamo šalotko, kis in sol in pustimo stati 5 minut. Potem počasi med mešanjem dodamo olje (da dobimo kremasto maso). Na koncu vmešamo majonezo, poper in drobnjak, tik preden omako postrežemo, pa še pehtran, saj ta hitro izgubi svojo aromo.









Dodano!

V košarico

NOVA LOKACIJA TRGOVINE! Več