GARANCIJA CENE. →

Peka na keramičnih in litoželeznih ploščah

Delite s prijatelji

0-Peka na keramičnih in litoželeznih ploščah

Peka morskih sadežev, zelenjave in drugih manjših kosov na žaru je lahko kar naporno. Recimo, pečemo lignje na rešetki žara. Ti se med peko skrčijo in prava umetnost jih je obračati, ne da bi nam kakšen spolzel med rešetkami na razžarjeno oglje. Vonj zažganega lignja ne bo utrdil našega ugleda kralja žara. Rešitev so plošče, ki jih postavimo na žar. Nanje položimo manjše kose, ki jih med peko preprosto obračamo. Pečeno jed lahko tudi serviramo kar na plošči. Njena prednost je tudi v čiščenju – keramično ploščo lažje in hitreje očistimo kot rešetko žara.

Peka na keramičnih ali litoželeznih ploščah je primerna za lignje, škampe, školjke, narezano zelenjavo in manjše kose mesa (npr. čevapčiči).

Način uporabe

  1. Ploščo postavimo na rešetke in žar segrevamo na visoki temperaturi 10 minut.
  2. Na ploščo položimo hrano.
  3. Med peko s kuhalnico nekajkrat premešamo hrano (zelenjavo, manjše kose mesa) ali s prijemalkami obrnemo meso (lignje, čevapčiče).

Razstavni salon Obiščite nas v našem razstavnem salonu na naslovu Litostrojska 40 v Ljubljani, kjer vam bomo najbolje posredovali vse informacije o našem asortimanu izdelkov ter vam povedali veliko koristnih nasvetov.


Dodano!

V košarico