Pica iz bučk
Nejc PEŠEC Delite s prijatelji - Skupaj:20 min
- Čas priprave:10 min
- Čas peke:10 min
- Način peke:direktni, srednja temperatura
SESTAVINE
- 4 osebe
- 1 velika bučka
- 120g mocarele
- 300ml paradižnikove omake
- 3 sesekljani stroki česna
- 2 žlici olivnega olja
- ščepec origana
PRIPRAVA
Bučko narežemo na pribl. centimeter debele rezine. Zmešamo olje in česen in z mešanico namažemo obe strani rezin.
Žar segrejemo do srednje temperature (200 stopinj). Nanj položimo rezine bučke in pečemo 3–5 minut. Nato rezine obrnemo in namažemo z oljem. Po treh minutah jih ponovno obrnemo, namažemo s paradižnikovo omako, posujemo z origanom in obložimo z rezino mocarele in po želji še z rezino paradižnika in listom bazilike ali rezino salame. Pečemo, dokler se mocarela ne stopi.
[[add3]]
Priporočamo vam
30,90 €
94,10 €
109,50 €
76,50 €
254,90 €
1.316,70 €
Vaš brskljalnik je zastarel, zato stran ne bo pravilno prikazana.
Predlagamo, da posodobite vaš brskljalnik ali stran odprete na vašem mobilnem telefonu.