Piščančje prsi z medom in gorčico
Nejc PEŠEC Delite s prijatelji - Skupaj:35min
- Čas priprave:15 min
- Čas peke:20 min
- Način peke:direktni, srednja temperatura
SESTAVINE
- 4 osebe
- 100ml dijonske gorčice
- 4 žlice medu
- 2 žlici majoneze
- 1 čajna žlička omake za steake
- 4 kosi piščančjih prsi, brez kosti in kože
PRIPRAVA
Žar pripravimo za direktno peko na temperaturi 180 °C.
V nizki posodi zmešamo gorčico, med, majonezo in omako za steake. Dve žlici omake prihranimo za mazanje med peko, s preostalo omako pa namažemo piščančje prsi.
Prsi pečemo nad direktno temperaturo pod zaprtim pokrovom 15–18 minut, med peko jih štirikrat obrnemo. V zadnjih 10 minutah peke prsi večkrat premažemo s preostankom omake.
Priporočamo vam
94,10 €
109,50 €
76,50 €
254,90 €
1.316,70 €
509,20 €
Vaš brskljalnik je zastarel, zato stran ne bo pravilno prikazana.
Predlagamo, da posodobite vaš brskljalnik ali stran odprete na vašem mobilnem telefonu.