• Okusni recepti in nasveti
  • Pivska omaka s čilijem

Pivska omaka s čilijem

Delite s prijatelji

0-Pivska omaka s čilijem

Uporaba: govedina, svinjina, perutnina; uporabna je kot omaka za mazanje med peko ali kot priloga k pečenemu mesu.

Količina: 800 ml

Sestavine
  • 1 narezana čebula
  • 2 narezana stroka česna
  • 2 žlici olja
  • pekoča omaka po okusu
  • 120 ml medu
  • 240 ml čilijeve omake
  • 4 žlice omake worcestershire
  • 1 žlica gorčice
  • manjša pločevinka piva

V veliko ponev vlijemo olje in ga segrejemo. Dodamo čebulo in česen in pražimo, dokler se čebula ne zmehča. Dodamo ostale sestavine in mešamo na srednjem ognju, da se omaka zgosti. V nepredušno zaprti stekleni posodi jo hranimo največ 14 dni.



  • Okusni recepti in nasveti
  • Pivska omaka s čilijem


Žari Dodatki za žar Vinoteka Japonski noži Vrtno pohištvo Akademija peke na žaru

akademija peke.
novi termini →


VSE PRAVICE PRIDRŽANE © KRALJ ŽARA 2025.
Studio Pešec d.o.o., Litostrojska 40, 1000 Ljubljana • Davčna številka: SI46658068