GARANCIJA NAJNIŽJE CENE. → Priprava ribjih nabodal za žar
Nejc PEŠEC Delite s prijatelji Priprava ribjih nabodal je preprosta, če se držimo naslednjih pravil.
- Uporabimo večjo mesnato ribo in njeno meso narežemo na dovolj široke kocke, da na nabodalu ne razpadejo (tuna, mečarica, brancin itd.).
- Ribo in morebitno zelenjavo narežemo na enako velike kose, da dosežemo enakomerno peko vseh delov nabodala.
- Posamezne kose na nabodalo nataknemo tako, da se ne dotikajo med sabo (hitrejša peka), dva centimetra nabodala pustimo prosta za lažje obračanje.
- Žar mora biti vroč (vsaj 230 stopinj), da dobimo lepo zapečeno zunanjost in sočno notranjost mesa.
- Pečemo 2 minuti na vsaki strani, dokler meso ne zakrkne.
Priporočamo vam
1.549,90 €
Vaš brskljalnik je zastarel, zato stran ne bo pravilno prikazana.
Predlagamo, da posodobite vaš brskljalnik ali stran odprete na vašem mobilnem telefonu.