Vse
Žari
Pripomočki
Letne kuhinje
Vrtno pohištvo
Mesnica
Vinoteka
Japonski noži
Darilni boni
Akademija
Nasveti
Razstavni salon
Pomoč
KRALJ
ŽARA
Prodajni salon
LJUBO
.ai
041 368 247
Brezplačna dostava nad 29€
Pomoč
Košarica
Žari in smokerji
Dodatki
za žar
Letne
kuhinje
Vrtno
pohištvo
Hrana
in
pijača
Japonski
noži
Akcije
in boni
Akademija
peke
Nasveti
Recepti
Moja košarica
Prodajni salon
Pomoč pri nakupu
Košarica
Brezplačna express
dostava nad 29€
[ai]
KŽ
\ košarica
\ blagajna
\ iskanje
Okusni recepti in nasveti
Priprava ribjih nabodal za žar
Priprava ribjih nabodal za žar
Nejc PEŠEC
Delite s prijatelji
Priprava ribjih nabodal je preprosta, če se držimo naslednjih pravil.
Uporabimo večjo mesnato ribo in njeno meso narežemo na dovolj široke kocke, da na nabodalu ne razpadejo (tuna, mečarica, brancin itd.).
Ribo in morebitno zelenjavo narežemo na enako velike kose, da dosežemo enakomerno peko vseh delov nabodala.
Posamezne kose na nabodalo nataknemo tako, da se ne dotikajo med sabo (hitrejša peka), dva centimetra nabodala pustimo prosta za lažje obračanje.
Žar mora biti vroč (vsaj 230 stopinj), da dobimo lepo zapečeno zunanjost in sočno notranjost mesa.
Pečemo 2 minuti na vsaki strani, dokler meso ne zakrkne.
Priporočamo vam
Keramični žar na oglje Kamado Joe Classic II z vozičkom
1.599,90 €
Preberite tudi
Vrste govejih steakov primernih za žar
Peka na žaru v "budgetu"
Priprava popolne zelenjave na žaru
Kako pravilno peči celo ribo na žaru
Kako spečemo celega jagenjčka v žaru La Caja China
Priprava popolnih zrezkov na žaru
Priprava popolnih rib na žaru
Kako pravilno uporabljati litoželezno posodo?
Kako pravilno pečemo?
Okusni recepti za žar
Marinade in začimbe
O žarih in pripomočkih
Okusni recepti in nasveti
Priprava ribjih nabodal za žar
akademija peke.
novi termini →
VSE PRAVICE PRIDRŽANE © KRALJ ŽARA 2025.
Studio Pešec d.o.o., Litostrojska 40, 1000 Ljubljana • Davčna številka: SI46658068
akademija peke.
novi termini →
X