Košarica   KRALJ ŽARA

Sladkozlata omaka

Delite s prijatelji

0-Sladkozlata omaka

Uporaba: odlično se prilega dimljeni svinjini, pa tudi govedini, jagnjetini in piščancu.

Količina: 1000 ml

Sestavine
  • 800 ml jabolčnega kisa
  • 60 ml medu
  • 60 ml gorčice
  • 4 žlice rjavega sladkorja
  • 4 žlice morske soli
  • 4 žlice grobo mletega čilija
  • 2 žlici grobo mletega črnega popra

V veliko ponev damo vse sestavine in jih ob nenehnem mešanju kuhamo na nizki temperaturi – pazimo, da nam ne zavrejo. Po 20 minutah ponev odstranimo z ognja in počakamo, da se omaka ohladi na sobno temperaturo, nato jo prelijemo v plastično ali stekleno posodo in do uporabe nepredušno zapremo.







Razstavni salon Obiščite nas v našem razstavnem salonu na naslovu Litostrojska 40 v Ljubljani, kjer vam bomo najbolje posredovali vse informacije o našem asortimanu izdelkov ter vam povedali veliko koristnih nasvetov.






Dodano!

V košarico