Že 15 let vam ponosno pomagamo prižigati strast.
Sladkozlata omaka
Nejc PEŠEC Delite s prijatelji Uporaba: odlično se prilega dimljeni svinjini, pa tudi govedini, jagnjetini in piščancu.
Količina: 1000 ml
Sestavine - 800 ml jabolčnega kisa
- 60 ml medu
- 60 ml gorčice
- 4 žlice rjavega sladkorja
- 4 žlice morske soli
- 4 žlice grobo mletega čilija
- 2 žlici grobo mletega črnega popra
V veliko ponev damo vse sestavine in jih ob nenehnem mešanju kuhamo na nizki temperaturi – pazimo, da nam ne zavrejo. Po 20 minutah ponev odstranimo z ognja in počakamo, da se omaka ohladi na sobno temperaturo, nato jo prelijemo v plastično ali stekleno posodo in do uporabe nepredušno zapremo.
Priporočamo vam
99,90 €
1.549,90 €
549,90 €
Vaš brskljalnik je zastarel, zato stran ne bo pravilno prikazana.
Predlagamo, da posodobite vaš brskljalnik ali stran odprete na vašem mobilnem telefonu.