Vinska slanica

Delite s prijatelji


  • Čas priprave:10 min
  • Uporaba:teletina, svinjina, piščanec, puran, lupinarji, ribe
  • Količina:360ml slanice


SESTAVINE



  • 240ml srednje sladkega rizlinga
  • 1 žlica olivnega olja
  • 2 žlici svežega rožmarina
  • 1 žlica zdrobljenih janeževih semen
  • 2 veliki nasekljani šalotki
  • 1 žlica grobe soli
  • 1 žlica belega vinskega kisa
  • 1 lovorov list
  • 1 1 žlica sladkorja

PRIPRAVA

Vse sestavine zmešamo in uporabimo slanico.





Razstavni salon Obiščite nas v našem razstavnem salonu na naslovu Stara ježica 9 v Ljubljani, kjer vam bomo najbolje posredovali vse informacije o našem asortimanu izdelkov ter vam povedali veliko koristnih nasvetov.






Dodano!

V košarico